Fotografija je simbolična
Sinoči, malo pred 22. uro, je v Veliki vasi v občini Moravče prišlo do hude delovne nesreče, v kateri je kombajn mladoletniku odtrgal obe roki, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Gasilci prostovoljnih gasilskih društev Velika vas in Moravče so fantu nudili prvo pomoč do prihoda nujne medicinske pomoči, razsvetljevali kraj dogodka in pomagali reševalcem pri prenosu do reševalnega vozila. 

V stroj mu je potegnilo obe roki

Po do sedaj znanih podatkih je do nesreče prišlo pri delu na polju, kjer so se družinski člani gibali okoli stroja za mletje koruze. Med tem je mladoletniku v stroj potegnilo obe roki in je bil huje poškodovan, njegovo življenje pa ni ogroženo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Poveljnik Prostovoljnega gasilskega društva Velika vas Primož Vozel je za spletni portal Domzalec.si dejal, da naj bi do nesreče prišlo med žetjem koruze.

Ko je 17-letnik ročno dajal koruzo v kombajn, mu je pri tem zagrabilo obe roki in ju potegnilo v stroj. Poškodovani je bil v času intervencije ves čas pri zavesti, so zapisali.

Policisti vse okoliščine dogodka še preverjajo in bodo o vseh dejstvih obveščali pristojno državno tožilstvo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice