Slika je simbolična.
Učitelji in učiteljice so gotovo eni izmed tistih, ki najbolj zaznamujejo šolska leta. Mnogi svoj poklic opravljajo s posebno predanostjo in ljubeznijo. Najdimo jih!

Začetek šolskega leta ni nov začetek le za učence. Z novimi generacijami in novimi izzivi pred seboj v september stopijo tudi učitelji in učiteljice. 

V šolah prevzamejo vlogo voditeljev zvedavih umov, učijo, kaj je prav in narobe, pomagajo premagovati šolske izzive, pri tem pa mnogi nimajo pred seboj le predmetnika - učijo za življenje. 

Predlagajte! Iščemo naj učitelja ali učiteljico v Pomurju

Kdo je učitelj ali učiteljica, ki je na osnovnošolce ali srednješolce pustila poseben vtis? Kdo je tisti ali tista, ki se je bodo učenci ali dijaki spominjali z nasmeškom na obrazu?

Kateri učitelj ali učiteljica dela s tako vnemo in zagnanostjo, da si po izboru bralcev Sobotainfo, zasluži naziv naj učitelja ali učiteljice? 

Bralci Sobotainfo izbirate naj učitelja ali učiteljico pri nas. Označite ime učitelja ali učiteljice, ki svoje delo opravlja s posebno predanostjo. 

Kako izberemo najboljšega učitelja ali učiteljico? 

Predloge ste že oddali. Mi smo jih skrbno prešteli, izmed vseh pa smo zbrali tiste, ki ste jih predlagali največkrat.

Zdaj ste znova na vrsti bralci. Med predlogi glasujte za naj učitelja ali učiteljico pri nas. Glasovanje za najboljšega učitelja ali učiteljico traja do ponedeljka, 26. septembra, do polnoči.

Komentarji (8)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
tuncika
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Naj učitelja in učiteljice žal ni več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obstajajo samo še Svizci in politični aktivisti globalistov (Woke, LGBT, ipd). In ne ven zakaj že zdaj izbirate nekaj naj...................., če se pa šolsko leto še niti ni začelo...............jasnovidni aktivisti...

Statistik (nepreverjen)

Pelaj deco na verouk pa pranje mozga v Lepeno - tam najdeš to kar iščeš...

In reply to by tuncika

BEDAKI (nepreverjen)

PA KAJ UČITELJI OBSTAJAJO SAMO V GIMNAZIJI LJUTOMER ? Bokibogme bole ste nori kak trenutna vlada.

Janko Medlidorfer (nepreverjen)

najboljši mučitelj je Silvo

In reply to by BEDAKI (nepreverjen)

Hshsh (nepreverjen)

Hahahaha. Saj prav, zgleda, ka so dijaki gimnazije Ljutomer najbole aktivni na sobotainfo. Samo od kec pa te taksi komentari pod novicami? 🤦

Glasuj-te. (nepreverjen)

Glasujte za najpametnejšega in najplodovitejšega komentatorja medija Sobotainfo.
Zmagovalec prejme zlato jabolko navdiha

Joj (nepreverjen)

Nega več toga, mogoče 30 let nazaj bi ta anketa mejla smisel..

Vipko
buldog

Kak se je ono siroče iz OŠ I Murska Sobota znajšlo med cvetoberi iz lotmerške gimnazije? :)
Najbolj smešno pa je, da so se sposobni prleški celo hvaliti, da imajo "najboljšega" učitelja v Pomurju! Samo oni vedo, zakaj potrebujejo to dirigirano glasovanje...
Koja beda.

Starejše novice