Minuli torek so beltinski gasilci izvedli povorko pred Domom Janka Škrabana.

V torek, 22. decembra, so na pobudo predsednika Gasilske zveze Beltinci Andreja Vöröša v sodelovanju z Občino Beltinci z gasilskimi vozili obiskali Dom Janka Škrabana Beltinci.

V povorki, ki se je s prižganimi lučmi pripeljala pred Dom Janka Škrabana, so sodelovali gasilci gasilskih društev iz Gasilske zveze Beltinci. Ob gasilcih je dom obiskal tudi direktor občinske uprave Občine Beltinci Robert Balažic. 

V domu za ostarele, ki ga je v drugem valu tudi prizadela okužba s koronavirusom, so bili lepe geste nedvomno veseli. Sodelujoči so se namreč na tak način zahvalili zaposlenim v ustanovi za dosedanje delo in jih izrazili podporo tudi za v bodoče ter jim zaželeli prijetne praznike. 

Ob tej priložnosti so jim izročili priložnostna praktična darila, s katerimi bodo v domu polepšali praznike zaposlenim in stanovalcem. 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

po mojem jim bodo odklopili akomolaturje

Peter Š. (nepreverjen)

Ka pa Matej Zavec? Nič ni sodeloval?! Vejpa je on spravil ta zavod v VEEELIIIIIKI MINUS. S tem tudi župnijo in škofijo! Vsaj bi za odpadke lejko poskrbel.

yxc vbn (nepreverjen)

V družbi Nuše Titan, učiteljice violine. Zdaj je itak nemre vlačiti po veselicaj. Prav sta oba zelo primerna za odpadke. Menda se lejko vsaj tu izkažeta, če že njima ne ide na glasbeni. Pa še ova tak zna lagati, da se vse kadi. Prava družba sta drug drugemu, zlasti, ko se ide za laganje in laži!

In reply to by Peter Š. (nepreverjen)

tanja flaškon (nepreverjen)

ta dva pa bi mi v našo stranko sprejeli

In reply to by yxc vbn (nepreverjen)

gasilec edvard (nepreverjen)

jaz sem odklopil že 12 akomolaturjev
ampak ne vodim ker so jih nekateri
odklopili bistveno več

realnoo (nepreverjen)

so prisli odklopit akumolator?

Starejše novice