Policijski službeni pes Billy, ki je že dobro leto v zasluženem pokoju, je v torek z novima lastnikoma obiskal celjske vodnike službenih psov.

Billyja se je najbolj razveselil policist Tadej Jakop, s katerim sta dobrih devet let delila dobro in slabo. Tudi Billy se ga je takoj spomnil, stekel k njemu in se pocrkljal.

Billy je imel veliko srečo, da je tudi po končani službeni karieri naletel na lastnika, ki zanj izjemno lepo skrbita in ga razvajata. Nobenih težav ni imel s prilagajanjem na nov dom in na drug način življenja. Postal je pravi pasji gospod, so sporočili na spletni strani Ministrstva za notranje zadeve.

Foto: Spletna stran Ministrstva za notranje zadeve Republike Slovenije

V teh dneh se je z lastnikoma vrnil s Floride in tudi na letalu mu ni prav nič manjkalo, saj je imel svoj prostor v kabini in mu ni bilo treba, tako kot nekaterim drugim pasjim prijateljem, leteti v prostoru, namenjenemu prtljagi.

Lepa upokojenska leta živi, kar si je zaslužil. Kljub temu pa je včeraj pokazal, da tudi policijskega dela ni pozabil. S Tadejem Jakopom sta, tako kot v dobrih starih časih, naredila nekaj vaj in prav odlično mu je šlo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice