Europark z donacijo pomagal društvu UP-ornik pri reševanju starejše ženske pred deložacijo.

December je med drugim tudi mesec dobrih dejanj. Z enim izmed takih so se izkazali tudi pri največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije. Europark je v prazničnem mesecu podprl društvo UP-ornik iz Maribora, ki je trenutno zbiral donacije za starejšo žensko, ki ji je grozila deložacija.

Ostala bo pod svojo streho

V kolikor ne bi poravnala obveznosti do banke, bi morala zapustiti svoj dom. Za rešitev neugodne situacije je bilo treba zbrati slabih 3.000 evrov, do katerih pa je manjkalo še 950 evrov. Manjkajoči znesek je v duhu dobrih del namenil Europark, starejša ženska pa bo tako ohranila svoj dom.

»Veseli smo, da bodo lahko tudi z našo pomočjo gospe polepšali prihajajoče praznike,« je ob tem povedala center managerka Europarka Simona Mandl. Ustanovitelj društva UP-ornik Boris Krabonja pa je dodal: »Hvaležen sem Europarku, ki nam vedno znova priskoči na pomoč. Že v preteklosti nam je mariborsko nakupovalno središče stalo ob strani in na ta način številnim posameznikom pomagalo k lepšemu jutri.«

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kasparov

Z ene strani se fajn čüje, z drüjge pa je malo perverzno.
Ta srmaška gospa, štero ščejo vö ličiti s kuče, je srmaška gratala glij zavolo toga, ka multinacionalke štere so v Europarki (špar, hervis, humanic, zara, h&m...) skrijvajo dobičke v davčnih oazah in ne plačövlejo davkov kak bi trbelo.

čarni vrag (nepreverjen)

Res prava socialna država v kateri vladajo levičarji. Zaradi piškavih 950 Eur bi staro žensko vrgli na cesto. Ka je nej sram te smrdljivce.

Desničar (nepreverjen)

Pa če je en cent. Dolg je dolg!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

bednik!

In reply to by Desničar (nepreverjen)

lauraas (nepreverjen)

Saj ni res, pa je, migrantom pa nadstandardna stanovanja.

Starejše novice