Ponosen predvsem zaradi težjega učnega procesa v luči epidemije

Župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač je sprejel najuspešnejše učence občine v iztekajočem se šolskem letu. 

Iz Moravske občine prihaja letos vsega skupaj trinajst odličnjakov. Od tega trije iz osnovne šole v Bogojini, dva iz osnovne šole v Fokovcih, trije iz prve osnovne šole v Murski Soboti ter po en iz druge in tretje. Na puconski osnovni šoli pa so bili trije moravski odličnjaki.

Župan ponosen na celoletno delo vseh, ki so zaslužni za najboljše ocene

Glavač je prepričan, da je potrebno izpostavljati tiste učence, ki kažejo največ ambicioznosti. Poleg simboličnih dejanj, se moravska občina za prihodnost mladih zavzema tudi preko financiranja raznih projektov, ki omogočajo boljše pogoje za šolski uspeh. Izpostavil je tudi:

»Gotovo so najuspešnejši učenci prihodnost, vsaj za nas starejše, katere bodo ti učenci nadomestili. Ponosen sem na njih, delo naših učiteljev, šol in staršev. Pomembno je, da zasledujemo tiste cilje, ki jih dolgo nosimo v srcu. Dostikrat se ni treba ozirati na želje okolice in staršev, ker bomo najuspešnejši pri tistem, kar z veseljem počnemo.«

Izpostavil je tudi težavno leto v luči novega koronavirusa, pri katerem so se morali vsi akterji učnega procesa še toliko bolj potruditi za nastal uspeh, ki so ga danes skupaj proslavili v Mlajtincih.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
p3p (nepreverjen)

A ne bi bilo primerno na kakšnem športnem igrišču, kot v gostišču, sicer pa je treba mlade vzgajati, kako se naj obnašajo?

Fuzbalerjanez (nepreverjen)

Cudno ka so nej njin, kak Šimonđe lastniki Oaze plasticno torto za 22€ dali 😂.

Starejše novice