Bo eden izmed praznih prostorov v centru mesta, ki je lani dobil novega lastnika, ponudil novo vsebino? Možno, da bomo v centru dobili novo kavarno.

V kolikor ste se te dni sprehodili po prenavljajoči Slovenski ulici, ste v bližini trgovine Müller, tam kjer je bil bivši Šoping opazili, da potekajo gradbena dela. Že lansko leto smo pisali o tem, da je kar 518.39 kvadratnih metrov velik prostor, ki je razdeljen v dve nadstropji, dobil novega lastnika.

Istref Emruli, lastnik soboških lokalov s hitro prehrano in slaščičarne na Slovenski ulici je želel objekt oddati v najem, a takrat pravega zanimanja ni bilo. Kot vse kaže se je zdaj odločil, da bo sam poskrbel za novost na Slovenski ulici.

Dobivamo novo kavarno?

Ko smo se nazadnje pogovarjali z Emrulijem, nam je dejal, da je lokacija atraktivna in frekventna, sta pa na voljo dve nadstropji, zato se lahko v okvirju poslovnega prostora opravljata dve različni dejavnosti. 

Tako je lahko spodaj gostinski lokal, zgoraj pa trgovinica, je pa res, da najemniku ne pripada zunanja terasa. Takrat nam je dejal, da najemnika ne bo iskal dolgo in bo morda kar sam odprl nekaj novega. Morda se zdaj dogaja ravno slednje.

"V mislih imam mestno kavarno, saj menim, da gre za odlično lokacijo, ki bo prišla še bolj do izraza ob prenovljeni Slovenski ulici," nam je takrat dejal Emruli. Kot kaže je zdaj začel s prvimi koraki k novi kavarni.

S spleta

Komentarji (20)

Starejše novice