Vir: Komunala
Javno podjetje Komunala je pričelo z dograditvijo javne razsvetljave v mestnem parku.

Poleg del, ki potekajo v središču mesta na Slovenski ulici, so včeraj pričeli še z deli v mestnem parku. Dograditev javne razsvetljave zajema dela v mestnem parku in aleji od gradu do Gledališča Park. V nadaljevanju pa bodo javno razsvetljavo dogradili še v Borovnjakovi ulici do Ulice Štefana Kovača, ob stadionu Osnovne šole I, osvetljen pa bo tudi stranski krak Kopališke ulice v Murski Soboti.

Vrednost investicije je 36.718 evrov, Komunala pa bi naj dela dokončala v mesecu novembru.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pancho villa (nepreverjen)

Še ena obljuba izpolnjena.

don corle (nepreverjen)

bravo g.zupan ..... gas dale

gostdd (nepreverjen)

Zaj že hitro kmica, pa pikašge ne najdejo žile pa jin trbej bole razsvetliti.

gost5w456 (nepreverjen)

razpis je bil?

backtonature (nepreverjen)

svetlobno onesnaženje.
Če ne moreš zagotoviti reda kot (ex)policaj, potem prižigaš luči, ki privlačijo vešče.

PARK MS (nepreverjen)

Razsvetljava en drek pomaga, pijtan se kumi je namenjena, ge so zdaj naravovarstveniki zdaj jih nega, ka bodo ogroženi ptiči ki ne bodo več znali kdaj je dan pa kdaj noč, kaj pa svetlobno onesnaženje ? Prava glupost pa je, da se nobeden pameten (za sebe) občinar nej spomnil, ka da že vse kopajo bi položili tudi za videonadzor, da bi župan in policija lejko lepo na toplem gledali kaj se dogaja v parki. Te pa manjka samo še ozvočitev, da bi se lejko zadrli VIDIM TE pa bi se vse razbežalo, problem rešen.

Gost24mjd (nepreverjen)

Moren pravti ka san presto komentare pa vidin ka ze pa nej vredi ka se dela razsvetljava. Kda pa pride do sranja je krivo to ka na ton deli parka nega razsvetljave, ides po parki pa vidis ka se vsi izogibajo toga dela parka....svaka cast ka se dela razsvetljava samo se trebej vkljuciti policijo ka bi peski pa z biciklinami malo lejtali po parki tak kak je ze bilou.

Indigo1 (nepreverjen)

Bravo župan!! Skozi celi mandat se razvija občina, nej samo kda idejo volitve coj.. No, pod štihecon se niste te nej, 10 let kmice

Starejše novice