Resničnostni šov Kmetija se seli na novo lokacijo, a ostaja v Prekmurju.

Nova Kmetija se razprostira na kar tridesetih hektarjih površine, od česar so trije hektarji zagrajeni in se na njih snema nov šov, ki ga boste lahko jeseni gledali na POP TV. Gre za največjo televizijsko Kmetijo do sedaj, saj obsega kar sedem poslopij, od katerih je šest zgrajenih na novo in le eno je že bilo postavljeno. Produkcijska ekipa je opravila odlično delo, saj so gradili le dobre tri tedne in ustvarili pravo skandinavsko pravljico.

"Na posestvu ni signala za telefone in včasih sem si spisal več listov zapiskov, se usedel v avto, odpeljal 30 minut stran, da sem imel signal, se o vsem dogovoril in vrnil na gradnjo. To je bil velik manjko in je delo zelo upočasnjevalo," so zapisali v sporočilu za javnost. 

Letošnja še bolj moderna Kmetija je sestavljena iz glavne hiše, v kateri so tri spalnice, kopalnica in odprt skupni prostor z moderno kuhinjo. Poleg osrednje hiše je majhna hišica z dvema posteljema za hlapca in deklo, kmetje imajo na voljo poslopje, ki služi kot delavnica, in hlev za živali. Nekaj zasebnosti najdejo v spovednici, dovolj zasebnosti pa bo tudi za veliko potrebo, saj je stranišče odmaknjeno od glavnega poslopja. 

Se še spomnite, kako so lani na stranišču kovali zarotniške načrte? No, očitno bo tudi letos dovolj prostora za to. Ko smo ravno pri intimnih zadevah, za higieno jim je letos na voljo polno opremljena kopalnica z dvema kadema in dvema stilsko dovršenima tušema. Na posestvu najdete tudi že obstoječe poslopje, ki bo namenjeno gostom. No, seveda je še kakšen skriti kotiček.

Pa živali? Na Kmetiji so že omenjeni konji, srnjad, divje svinje, krave in pavi. Med živalmi pa je tudi zvezda letošnje Kmetije koza Žuža, ki bo imela prav posebno vlogo. Le kakšno?

S spleta

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost2 (nepreverjen)

Ce je to v obmocji krajinskoga parka je sramotno ka je komisija dala gradbeno dovoljenje za gradnjo cistega ameriskega izgleda.

mokica

NE ,to ni v območju krajinskega parka ,

Gost2 (nepreverjen)

Hvala za odg. Pac, glede na to ka je napisano ka nega signala pa ka se je 30 min vozo san predvideval ka je obmocje krajinskoga parka.

In reply to by mokica

faran (nepreverjen)

Si se že kda pelal malo po goričkon? Ka si predstavlaš pod krajinski park? Sramota kakšno nazadnjaško pa plitvo razmišljanje mate eni.

In reply to by Gost2 (nepreverjen)

bejle zavec (nepreverjen)

ka si vedno tak smotani ali samo ob cetrtkaj gnus posrani

In reply to by faran (nepreverjen)

df (nepreverjen)

Skaus san bil pa še bole san lejko. Tij si pa driska od driske govno.

In reply to by bejle zavec (nepreverjen)

Gost2 (nepreverjen)

Pac oprosti ka vsega neven. Nejsan nazadnjaski ampak niti tocno neven ge se ta zadeva odvija. Se menje mislin koga zaliti, razen tej ka snemajo takse bedaste sove, pa ka nemrejo postaviti kmetije po vzori prekmurske ce ze snemajo tu. Pa naj majo boj na gumli nej pa v kozolvi ali pa ka jes znan. Oprosti ci san ti stopo na prste.

In reply to by faran (nepreverjen)

faran (nepreverjen)

Marsige nega signala, to nič ne pomeni. Kelko jes znan bi naj bilo v Vučoj gomili. Snemajo pa postavlajo pa zato ka očitno je profitabilno. Žalostno ali tak je. Glede arhitekture pa san marsige vido ka lidje postavlajo čuda in je te moderen hlev niti še nej tak vpadljivi :) . Brez zamere, nič slaboga je nej bilo mišleno z mojin komentaron :)

In reply to by Gost2 (nepreverjen)

dedonja (nepreverjen)

Super so tou Moniki zrihtali. Škoda edino ka de se v ton lejpon objekti snemala najbole plitva pa bebasta oddaja ka jih obstaja.

ToneB (nepreverjen)

Kako bebasto odajo? Lani je vse skup delala zgago pocestnica Aneta in tisti duševno moteni smrkavec. Upam, da so že oba izgnali iz SLO. Ja pa vseeno mislim, da bodo ti objekti pol ostali občini za turizem kot lani oni Copekov mlin....Pa pustim vse skupaj, jaz že vem za katera dva bom navijal OK !

dedonja (nepreverjen)

Ka tij bluziš? Kakšoj občini de tou ostalo, če je pa privat. In ja, bebasta in plitva oddaja za bebasti in plitvi folk. In ti to gledaš....

In reply to by ToneB (nepreverjen)

Cipičips (nepreverjen)

Napravleno je vse v krajinskon parki goričko, bole točno v Vučji Gomili. Signala za GSM pa rejsan nega.

Goričanec81 (nepreverjen)

Ite malo na Kükeč pa si poglednite kak tista lokacija snemanja gnes den vö vidi. Vüpan ka de tü za par let kaj načik. Štoj zna kak je v Polani pri Copekovon mlini?

dedonja (nepreverjen)

Kak? Čistak lepou vö vijdi. Se včasik z biciklinon tan mimo pelan pa je sigdar nešče tan. Je pa razlika ka je tisto na Kükeči lekar od nekšoga Ljubljančana, tou zdaj je pa od Monike kera je že vačik nonstop tan bijla, še pred ten kak so tou obnovili. In še ednouk, tou se na privat zemli dela in vas nikaj ne briga ka de te s ten dale. Tüdi če doj poderejo je tou nej vaš problem.

In reply to by Goričanec81 (nepreverjen)

harry123 (nepreverjen)
pakazaj
KÖÜDIŠ (nepreverjen)

SRAMOTA Kak pa te hišice spadajo v prekmursko okolje rdeče barve, način gradnje točno podobno Grenlandiji tisto ki hoče Tramp kupiti.

Carni vrag (nepreverjen)

Oddaja za idiote.

Landini

Me zanima, če bo zadeva potem naprodaj?

dedonja (nepreverjen)

Še tebi napišen, tou je privat. Na privat zemlji so obnovili in dogradili privat objekte. Vse de ostalo lastniki.

In reply to by Landini

car (nepreverjen)

PA KA DO TU SNEMALI FILME ZA ODRASLE ALI KAJ.

Carni vrag (nepreverjen)

Take idiotske oddaje bi morali z zakonom prepovedati.

Vipko
Truplo

Čemu se razburjaš? Pač snemajo, ker nekoga zanima, verjetno ima televizija dobiček... Sam tudi nisem v zgodovini teh oddaj zbrano gledal niti minute, morda kakšen kader, če se je že sprejemnik dobesedno avtomatično priklopil na ta kanal ob npr. startu!
Se pa strinjam, da barva in izgled te kmetije bolj spada na neko Grenlandijo, kakor v naše okolje?

In reply to by Carni vrag (nepreverjen)

poštaš (nepreverjen)

Koje nakladanje za 30 minut prijdeš z Vučje Gomile v Spodnjo Ščavnico mogouče nega signala v grabi. Na brejgi ga maš.

fps (nepreverjen)

Ma naj me še en inšpektor j*be kda mo ščel kaj graditi, jemi ta Švedski zmazek sredi prekmurja pokažen.

Hrib (nepreverjen)

Boukse Švedski zmazek, kak pa cimprana podrtija brez fasade.

In reply to by fps (nepreverjen)

gostja 426 (nepreverjen)

Skandinavske hišice pašejo v svoje okolje, nej v Prekmurje. Kera inšpekcija je tou dovolila ... Rejsan nega več nobenoga čüta za okolje.

afta he (nepreverjen)

Rdeča fasada, rdeče luči, pripravljeno za nočni klub. Bolj bodo imeli voljo" delati" stanovalci kmetije. Ampak urejeno v nulo. Bravo.

rk (nepreverjen)

Cirkus Coloseum.Norca se delate iz kmetov.

adijopamet (nepreverjen)

Džizs, kakšna grdosija.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice