Na spletni strani Promet.si so opozorili, da na pomurski avtocesti neurje ovira promet.

Na avtocesti med Mariborom in Lendavo, pri priključku Sveti Jurij ob Ščavnici in pri priključku Vučja vas v smeri Murske Sobote, neurje ovira promet, so zapisali na spletni strani Promet.si.

Vir: Promet.si

Na semaforju v murskosoboškem krožišču je svetila rdeča luč, a so pogumni vozniki vseeno preizkušali svojo srečo in se preljali čez poplavljeno krožišče.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mimobezni (nepreverjen)

Za to mlakico rdeča luč? Ob močnejšon nalivi je več vode na cesti kak je je pod ten podvozon bilo..

tanja flaškon (nepreverjen)

to je kriv Janez Janša

Murska Sobota 632 (nepreverjen)

to je še en dokaz več kak so sposobni " polančič.. " in njegova kompanija , kdo odgovarja za te razmere , seveda pokasirali so kot da je vse ok, zdaj pa se ovce vozijo po vodi ob vsakem manjšem nalivu, katastrofa....
enim se očitno v naši državi ne more zgoditi nič in za nič ne odgovarjajo, pa same afere okoli njih.... v gradbeništvu da v mesni industriji ne omenjamo njihovo hrano.....fuj...

čarni vrag (nepreverjen)

Polaničevi so napravili po projektu. Zdaj pa če cestarji ne vzdržujejo pumpe je kriv Polanič.

In reply to by Murska Sobota 632 (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Tukaj je sigurno nekaj narobe. Kaj se naj mene ne vpraša, saj nisem gradbinec, pa tudi za višino vode ob nalivih ne vem nič... verjetno pa tudi ogromno ostalih. Zakaj voda ne odteče? Kanalizacija ne požira, ker je kapaciteta premala ali je podvoz prenizko? So to vedeli, ko so začeli graditi? So premale odtočne cevi... v kar sicer dvomim? Če se kaj da... naj že enkrat to uredijo!
To z rdečimi lučmi je mogoče zelo preprosto: obstajajo kamere in če se vozilo lahko izsledi... naj sledi primerna kazen!
Včeraj ravno ni bil tako strašen naliv... ko bo nekaj ur lilo kot iz škafa... kaj bo šele potem?

In reply to by Murska Sobota 632 (nepreverjen)

reži (nepreverjen)

Upoštevati zdravo kmečko pamet in predpise naravo se ne da izigravati, kaj so samo v MS zalite ulice in podvozi ne daj pametovati kdo je kriv?

In reply to by Truplo

BRAVO POMGRAD (nepreverjen)

BRAVO POMGRAD.

BRAVO POMGRAD (nepreverjen)

HIŠNI GRADBINEC OBČINE MURSKA SOBOTA, NITI SLUČAJNO NE BO ZA KAJ ODGOVARJAL, KAMA BO PA POTEM OBČINA VIŠEK PENEJZ NALAGALA.

čarni vrag (nepreverjen)

Vi tomi pravite poplavljen podvoz. Kelko vode je bilo? Mogoče 10 centi. Pumpe nesmijo laufati na suho, nekaj vode mora biti na cesti. So se pa očitno pumpe vklopile in izčrpale vodo iz podvoza.

inokss (nepreverjen)

a si ti malo fuknjeni

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

gdfgd (nepreverjen)

Rdejče semafor lidgej pa skauz. Te pa palek ka autoje crkavlejo v vodej. Idote vseposejdi

reži (nepreverjen)

Kaj je v tem primeru kriv gradbinec, vklopila se je rdeča luč in pomeni STOP posledično kazen po predpisih in konec, kaj zdaj nakladate o gradbincu in dežju kaj bi morali Zagrebške gradbince obesiti, ki so v enem tednu imeli 3x poplavljene ulice.Prometna signalizacija se mora upoštevati zato prav da se enkrat dokaže kdo krši zakon.

gasilec edvard (nepreverjen)

a si ti malo fuknjeni

In reply to by reži (nepreverjen)

Karlijyy (nepreverjen)

Janez je zakon -v vicah mislim😂

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice