V murskosoboškem parku se je najverjetneje zaradi obilice dežja in močnejšega vetra podrlo večje drevo, ki je padlo na priljubljeno sprehajalno stezo. K padcu drevesa je bržkone pripomogla tudi njegova starost in razmočenost.

K sreči tokrat na stezi ni bilo nikogar, čeprav se po parku navkljub slabemu vremenu tudi danes sprehaja kar nekaj ljudi.

Tokrat je vse skupaj minilo brez posledic, te pa bi lahko bile še nekaj mesecev nazaj tragične. Podobnemu vremenu smo namreč velikokrat priča na Soboških dnevih, ko se tudi v primeru dežja v parku zbere ogromno število ljudi. 

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
A79 (nepreverjen)

Dobro, da ni koga ubil. Je pa polno takih dreves v parku in Fazaneriji, malo veter zapiha, pa se že drevesa in debele veje podirajo. Bi morda bilo smotrno narediti selekcijo katera drevesa so še varna in katera ne.

krmača (nepreverjen)

stari pa totalno preperel , kaj drugega tudi ni bilo za pričakovati !

In reply to by A79 (nepreverjen)

slvkos (nepreverjen)

tudi drevesa imajo svojo življenjsko dobo to ve kmet na goričkem strokovnjak v MS pa ne

kmevtavzar (nepreverjen)

Gnes pa rejsan nej vter fudo. Lejko tujec 2 nuca za drva pa paudro kda se z svojo kilažo gor nasluno.

your-phi (nepreverjen)

Ge je zdaj tista štenkarica ka se buni za vsako drejvo ka jo v soboti obrežejo malo bole? Naj zgiba svojo rit do parka pa si pogledne ka je posledica če ne podereš pravočasno drejv kere predstavljajo grožnjo.

bb11 (nepreverjen)

Točno tak. Edijno ka bi ge dodal je, ka bi se lejko posadile nauve. Meni je naš soboški park super. Kujpiti sladolejd pa ite en kruag okaule fajn po senci mi je fenomenalno.

Drejve kere predstavlajo nevarsnot absolutno obrezati, podrejti ampak posaditi nauve, tak si vsaj ge brodin. Znan ka so stare drejve fajn za vidite meni so tudi, al predstavlajo tudi grožnjo. Gnes vter rejsan nej fudo pa se podrla.

In reply to by your-phi (nepreverjen)

Denis1976 (nepreverjen)

Kelko ge znan odloča o poderanje drejv v parke in fazanerije spomeniško varstvo kero je v MB in nej nešče iz MS.

srački dol (nepreverjen)

samo ka pa če

Miranmiran (nepreverjen)

Što de pa drva pelo domu. Pa še luknja je v parke se nedo mogli mlajše mažlaniti

Starejše novice