Na drevorede Martina Luthra potekalo tradicionalno martinovanje v Murski Soboti. Dogodek je uradno odprla vinska kraljica Meta Frangež.

Tudi letos se lahko okrepčate na različnih stojnicah domačih ponudnikov, ki so za vase pripravili klasično martinovo pojedino, tudi ostalih kulinaričnih dobrot ne manjka. Seveda pa na vas tudi čaka žlahtna kapljica.

Martinovanje je z govorom odprla Meta Frangež, 23. vinska kraljica Slovenije. V dopoldanskih urah se je pod šotorom zbralo nekaj manj ljudi, organizatorji verjamejo, da jih bo več v popoldanskih urah.

Takrat sledi tudi krst mošta, ki bo potekal ob 16.30 uri, vse do 18.00 ure pa vas bo zabaval Ansambel Štrk.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ZABAVE IN IGER (nepreverjen)

EVO V SOBOŠKI OBČINI SE NADALJUJEJO ZABAVE IN IGRE, BRIGA NJIH BREZPOSELNOST IN STEČAJI, NEK JE SAMO VESELO.

Stef123 (nepreverjen)

Tij boj pa samo not v sejbe zaprejti sinfas...
Ka naj zdaj sobota bo kak mesto duhov ka tebi to ne pase?

In reply to by ZABAVE IN IGER (nepreverjen)

hhhhcx (nepreverjen)

Ka je občina mogouče kriva ka firme idejo v stečaj? Razpoči se od nevoščejnosti pa zaplankanosti. Se ti praf vidi ka si zabiti desničar, edini šport in zabava s kero se ukvarjaš pa je štenkarija. Fala bougi ka se v Soboti dogajajo nekše stvari ka lejko narod kama malo ide pa se poveseli, nej pa kak vi eni ka vas nišče nema rad pa sami doma sidite pa štenkarite po interneti.

In reply to by ZABAVE IN IGER (nepreverjen)

ZA hhhhev - ko… (nepreverjen)

Vaša občina Sobota nej kriva absolutno nič. Jevšek in tovariši naj idejo malo v šolo k Odranskomi župani ka se naučijo kak trbej delati. Za desničara me ne nazivaj, tele zabito, desni, levi pa taki norci kot ti me ne zanimajo.

In reply to by hhhhcx (nepreverjen)

0 OD SOBOTE (nepreverjen)

Kdaj ste pa vi nazadnje v Soboti odprli kakšno firmo in zaposlili ljudi ? zadnjih 20 let NIČ 0.

In reply to by ZA hhhhev - ko… (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Nemaš kaj. zdaj se pa morajo v soboški občini preopovedati vse prireditve zavolo boxmarka kda se pa kakša firma pojavi ka de vzela kaj več delavcov pa po celi občini prirediti veselice.

In reply to by ZABAVE IN IGER (nepreverjen)

ergolisti (nepreverjen)

imajo sreco, da je krscanstvo strpna vera, ker ce bi se tale tip oblacil v muslimananskega imama in izvajal neumnosti na odru, bi ga skrajsali za eno glavo.

butalec (nepreverjen)

Te pa župan še doma!
Nej je še v Makedoniji?
Srečno pot!

Gost8 (nepreverjen)

Pri tej mikloušaj pa püšpekaj ka se pojavlajo na martinovanji nigdar ne ven, če so tou pravi püšpeki ali se je Żilavec zajebavo pa se oblejko v püšpeka.

Risto Kubura (nepreverjen)

Poneumljanje ljudi!!!!! Že brez tega je narod dovolj zblojen!!!! Sicer pa kdor želi nek izvoli!!!!! Predlagam, da bo v prihodnje trajalo cel mesec, do miklavževega potem do božica, novega leta....skratka in narod bo sit. Če je Robertino Celenzio noč čarovnic raztegnil na skoraj teden dni zakaj še ne bi to????

Xyzkra (nepreverjen)

Guzva je redna bla

Mirko Papirko (nepreverjen)

Premi düši, na pogrebi zodnjega klošara v našoj vesi jih je bilo zodnjič preci več.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice