V telovadnici Osnovne šole I v Murski Soboti se je odvil jubilejni koncert skupine Prljavo Kazalište

S spleta

Komentarji (40)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
satriani

ge san pa bil na Siddharti pa je bilou nepozabno...
upam, da vam tudi na Prljavih...

seblogger

Gledan malo slike, samo bi rad pravo, I rest my case.

razorblade`kiss

@satriani fajn da si užival, smo mi tudi..samo ne morem pozabit koncerta od Prljavcev na Kobilju leta 2007..sicer še takrat z njimi ni igral Mario Zidar, meni trenutno zelo všečen kitarist..takrat jim je še pomagal Zlatko Bebek ali bil je čaroben koncert.. to včeraj pa..ne vem.

Povzetek koncerta:

Tisti ka znajo Mi pijemo, Ružo pa Kiše jesenje so bili v prvi vrsti, mi ka pa znamo še Slaži mi in ostale pa bole zadaj ;)

BuLsHiT

in zaj si tr00 ostali so pa fejk ? :D

selblogger nacik pa +1 ;)

BuLsHiT

pardon san nick mimo pico seblogger +1 na ovi tvoj post ;)

razorblade`kiss

@BuLsHiT genau ;)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. lovely post by Anča .. ;-)

zizek

e! 4.video. hehe :)

švabo

Vsebina komentarja

švabo

pa ka tou so včeraj samo nekša deca bila na koncerte ale ka???

matt

daj ka zdaj prekmurska deca na nikšo prljavo palijo, pa to po Sloveniji živa duša ne posluša, to je isti fenomen kak Zečić, Severina pa podobni... ka par kurčevih pesmi folk čuje kda je pijan po veselicaj, pa njin možgane sperej te pa mislijo ka so novi glasbeni fenomen s ten odkrili... to je bilo IN kda so vaše babice odile po veselicaj gasilskih ;)

manhunter05

bruce sprinsteen je tude stari, pa zatau nej kul. idiot

piksi0

svaka čast.

serif (nepreverjen)

jubilejni koncert??????

kakše jubilej???? malo se razjasnite???

seblogger

Naš ka je meni najbole smešno matt? Gda vidin osebo z mega velkin panteron na prsaj, kak v prvi vrsti z zdignjenimi rokami pa na pun glas spopevjle ružu hehe :) Narodi se lekar čisto vtrgnilo in se resno že čista vsen jebe za to ka delajo, ka predstavlajo in ka pomenijo geste in simboli kere kažejo in nosijo. Zdaj samo še lejko čakan ka do levičari začali hitlerske križe risati, desničari pa zvezde, ka do metalci začali ristati srčke, na avsenikaj pa mo vido lidij z zdignjenin kazalcon pa mezincon (se že dogaja ka 15 letnice to na PK delajo :D ). Saj pa ka? Vsaki lejko dela pa kaže ka ščej, nej tak? Lejko, lejko. Samo je fajn ka tudi znaš ka to pomeni in ka predstavla, vači samo glupo v spadneš, te pa se buniš če te folk pod sliko skurca. :)

Manhunter, znaš ka je razlika med Bruce-om Springsteen-om pa Prljavin kazališton? Springsteen nikoli nede v Kobilji špilo. :) Malo heca more biti.

Jubilejni koncert pa je bil zato, ka so že valda 100tič špilali v Prekmurji od 91 dale.

Odločo san se, ka mo v vsaki temi s to hrvatarijo tak dosaden, kak je Almanah vseposedi dosaden s Pomurjon. Tak! haha :)

fussion

to seblogger jes te podpiran :D

Frenk

ja seblogger malo širše gledaj. Tak kak pri Bossi se isto dogaja pri prljavcih. Poslušali smo jih mi (tan okoli letnika 72-73) in poslušajo jih sedaj tudi ti letniki 90 ali mlajši. Dan roko v ogenj ka če bi Van halen prišli v soboto bi isto te čundraše v prvij linijaj vido čiglij nebi meli pojma što sploj so.
Sicer pa so PK sploj nej slabi. In ne meči jih v isti koš kak stavrosa and co. Tebe očitno moti edino ka so z hrvaške. ČE pa je to edini razlog te si pa velki nacionalist in nej poznavalec muzike.

matt

seblogger razturo si... svaka čast! ;D

seblogger

Frenk. Zdaj, če si me zato označo za nacionalista, ker san proti tomi, ka Slovenci popevlejo hrvaško nacionalistično (ali pa recimo nacionalno) pesem v Sloveniji, te san pač nacionalist. Saj to je to, ka ščen povedati, ka folk ne premišlavle več nika, nišče več na besedila ne gleda, nišče se ne posveti ka pesem predstavla, pomeni, ka je pevec ščel povedati, glavno ka se žurejra. San pa že povdaro v eni drugi temi, ka san nej proti hrvaški muziki, san pa proti ološ pop siht večini, kero vlačimo na koncerte sem. Pa recimo ka so PK kategorijo ali dve višje, kak ostali šalabajzeri. Kljub temu pa nikoli nemo razmo kak lejko puna dvorana Slovencov popevle hrvaško nacionalno pesem, pa kvaliteta muzike gor ali doj.

cJEgan

ka pa ove slike kda je kmica gratala pa so svetili z mobitelami nema nišče? :(

matt

vsi so čapci ;)

Direktna

Uzalud vam trud svirači so spejvali?

anjaer
cJEgan

opa nejsan vido thx :)

anjaer
Frenk

sebloger tij se na koncerti Brucea Springsteena ne bi drl Born in the USA?

VLAJ

Velka je razlika med Born in the USA pa me med Ružo. Nemreš toga primerjati...

kitarist

tisti, ka enačijo Ružo hrvatska z nacionalizmon nevejo dosta o Prljavcaj. Pravi naslov pesmi je Mojoj majci, napisali so jo pa kda je šefi benda mrla mama - zadnja ruža hrvatska

razorblade`kiss

@kitarist ne trudi se razlagat, itak je bv...makar jin na list papera narišeš pa do še zmeraj jezike vtegavali...

Aja znate ka je najbole smešno? Kda Prljavci v SLO vdarijo Moj dom je Hrvatska pa narod najbole bisnej. Carsko, ha? :)

seblogger

Ne trudi se deklina, ka si se rodila 5 let po nastanki pesmi. Pa ka nemo razlago na dugo, ti lejko poven ka poznan ozadje pesmi, ga je en drugi uporanik v drugi temi tudi napiso. Pa samo en kratek citat:

"Največji odziv in zgražanje pa požanje balada Mojoj majci, ki jo je Houra spisal za rajnko mamo, ki jo označuje za "zadnjo hrvaško vrtnico". Skupino zapusti Brkić, ki nekaj mesecev pozneje pristane v Parnem valjaku, Ružica pa postane s prebujanjem nacionalne zavesti neuradna hrvaška himna. 17. oktobra 1989 se na brezplačnem koncertu v Zagrebu zbere 300.000 ljudi, to označujejo za neuradno rojstvo hrvaške države."

Peace.

razorblade`kiss

@seblogger opa, opa še mene poznaš! ziher znaš še celo enciklopedijo na pamet.. mi sploj nemamo šans očitno:D

zizek

sama si že tu napisala, kelko si stara; niti guglati njemi ne bi trbelo :P

sicer pa zanimivi podatek to o "neuradni himni".

PrividSlepih

Zdaj pa tak!
To ka so si privoščili organizatori koncerta pa mali debeli keri je mel šank prek,so si privoščili zadnjič!!!!
Če ščeš kradnoti idi kradnit v Ljubljano nej pa ka kradneš domačomi človeki. Jebeno malo plastenko vode so kraj zejli enoj diklini,ka bi njoj te lejko notri isto plastenko za drage pare palik odali. Če si ščel v na čik si več nej mogo nazaj not. Ok,eni smo kar notri kadili,zato ka si pravice do čika ne damo zejti. Samo vsi starejši kadilci so se đabe pogajali z varnostnikami,ka bi samo par dimov potegnoli. Alkohola sploj nejso odavali in to je super ideja usred veseloga decembra...
Jeben vam vse po spiski,če se to še samo ednouk zgodi tü prinas!!!!
Do pač plavi spraznili halo naslednjič. Zakoj si pa lejko samo predstavlate,znati nemrete!!!
Evo vam moj FUCK OFF!!!!!!!

Matjaž Gomboc-Ceco

arnold_charming

@PrividSlepih:

Ti rejsan nemas za burek. Si ze kdaj slisal za Zakoj o prepovedi kajenja? Si ze kdaj slisal za prepoved tocenja alkoholnih pijac mladoletnim? Si ze kdaj lsisal za prepoved tocenja alkohola na glasbenih/sportnih prireditvah?

davidp

te ceco je pa vatreni

PrividSlepih

@Arnold: Si kdaj slišal o tem,da se na prostem ne sme kaditi? Ljudje so hoteli ven na cigaret,vendar se v tem primeru več ne bi smeli vrniti v dvorano oz. bi morali ponovno kupiti karto.
A si že kdaj slišal za preverjanje starosti z osebno izkaznico,ko si želiš naročiti alkoholno pijačo???
A si že kdaj slišal,da se na soboških dnevih,murinih tekmah,v Mikku na koncertih,ne točijo alkoholne pijače?
Saj pa obstaja zakon,da močno vinjenim ne smeš prodati alkoholne pijače in za najbolj "vroče" so bili tam tudi varnostniki,ki bi te lahko brez problema vrgli iz dvorane.
Represija je očitno še vedno najbolj poceni rešitev za vse probleme. Nažalost!!! :(

Matjaž alias ceco

PrividSlepih

Update:
Glede tistoga plastenki vode,kero so vkraj zejli enoj diklini na vhodi moren povedati,ka so te notri odavali vodo iste znamke in nej vodo,kero so njoj fkraj zejli. Čeglij se nebi čudo,če bi se spomnili odavati tudi zaplenjeno pijačo. Biznis je biznis! :)

soboski586

drujgic pa ite na taksi drek. Dobro znate vsi keri ste gda koli ze bilij na kakson takson koncerti, ka je tau nej plac za koncerte. Taksi koncerti morejo biti na odprejton nej pa v telovadnici.

kranjskijanez

fse ka se štritate o nacionalni zavesti slovencov, pa to povežuvlete z muziko, pa tisti ka se štritate što je znal več pesmi, pa što sme biti naprej pa što nej ste ali stari 14 let pa nevete kak svet zgleda ali pa mate v glavi več ali menje vakum ;)

na koncertaj tak velkih kak menših je naprej tisti keri prlej pride nej tisti keri je največji fan, tak pač je. Glede nacionalne zavesti pa je že bilo razloženo kak so nastale določene pesmi. Neven pa zakoj bi mogli vsi slovenci biti proti hrvaton, če što ščej simpatizerati z njimi ges s ten neman nobenih problemov, eni jih očitno mate.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice