Po dveh mesecih smo danes ponovno lahko začeli koristiti javni prevoz. Tudi sami smo se tako zapeljali s Sobočancem.

Danes ste se lahko ponovno zapeljali z javnim prevozom in tudi sami smo se odločili, da preverimo, kakšno je stanje po dveh mesecih "prisilne" pavze. 

Pred poldnevom, ko smo sami odšli na vožnjo, na Sobočancu ni bilo nikogar drugega. Kot nam je povedal šofer avtobusa, ljudje danes še niso tako pogosto uporabljali javnega prevoza, kot pred epidemijo koronavirusa.

Na avtobus lahko zdaj vstopamo samo skozi sredinska vrata, sprednja vrata so zaprta. Prav tako je s trakom omejen dostop do šoferja in prvih dveh sedežev. Ob vstopu si morate razkužiti roke, prav tako je obvezna uporabe maske. 

Kar se tiče sedežnega reda, lahko na mestu, kjer sta dva sedeža, sedi le ena oseba, zaradi varnostne razdalje pa je priporočljivo, da osebe sedijo na notranji strani sedežev.    

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ena huda teta (nepreverjen)

No, kje je sedaj bolj narazen, če sedijo na notranji ali zunanji strani sedežev? In kako priti do šoferja in plačati?
Ali vozijo sedaj zastonj. No, ne vem, ker se z busom nisem peljal že kakšnih 30 let.
Nikjer še do danes nisem zasledil, če so maske obvezne tudi v swinger klubih in kakšna bi naj tam bila razdalja med gosti ?

- (nepreverjen)

a ne daj bog kaj napisat kje in kako se dajo kupiti karte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antikomunjara (nepreverjen)

Čestitan našoj vladi ka tak dobro dela. Še celo gda se ide za deco.... deca lejko idejo na avtobus, v cerkev, v trgovine, še celou v gostilne lejko idejo in zdaj po novon tudi v DOSe.... nesmijo pa otroška igrišča in pa v šoule. Bravo naša vlada.

jovanka666 (nepreverjen)

pa na busih do 12. leta sploh ne rabijo nositi maske. kaj, oni niso isto tak ljudje koti vsi drugi, mar oni ne zbolijo, ne prenašajo virusa, so marsovci ali kaj? ko pa je ja znano, da zbolijo, celo umrejo otroci, in to zdravi. naj velja ukrep za vse ali za nikogar, ker tak nima smisla.

In reply to by Antikomunjara (nepreverjen)

okopli (nepreverjen)

Kandidiraj pa bomo videli tebe. Kaj se pametnega delaš. Nekoč ni bilo otroški igrišč in a jim kaj manjka. Brez tega do otroci zabiti ali kaj. Ne starši se nimajo kam dati.

In reply to by Antikomunjara (nepreverjen)

Antikomunjara (nepreverjen)

Nej zradi igrišč, zabiti do zato ka v šole nedo odli in se nedo z vrstniki družili. Te pa do gratali takšni maloumneži kak si tij. Takše komunjara Janša nüca ka jih lejko vozi. Zabite neizobražene budale, kere so cejle vesele gda jin komunist zapovidale ka lejko pa ka nesmijo.

In reply to by okopli (nepreverjen)

kolpnci (nepreverjen)

Še dobro da ste preverili, ker polovico prekmurja je odvisna od vožnje z busom.

- (nepreverjen)

uf kak jaki posnetek. čisto nič niste posneli, sobotainfo. joj joj joj. še kako debilno dete bi znalo vse bolje.

xyxyxyxy (nepreverjen)

kdo bo sploh kontroliral, če imaš karto ali ne, ko zadaj oz. sredini vstopaš? mislim ka še sami ne vejo..vsaj tu v ms ne..drugod imajo že fajn urejeno. pa še odgovora mi niso dali po mailu, ker valda še sami ne vejo kaj in kako. zdaj bo še apms propadel zarad toga.

čarni vrag (nepreverjen)

Ko se avtobus pelje se sliši: tupi, glupi, tupi, glupi....

Sobočanc (nepreverjen)

Končno je pa vse po staron, da vidimo ka drago znova vozi po sobote. Pohvalno

čarni vrag (nepreverjen)

Daleč najboljše je virus premagala Belorusija. Niso imeli nobenih ukrepov. Lukašenko je priporočal delo, šport in vodko. V soboto so v posmeh celi na smrt prestrašeni Evropi pripravili vojaško parado. Med gledalci na polnih tribunah 90 letni veterani. Tam vojska maršira ramo ob rami, pri nas pa poslušamo Kacina in njegove norosti. Menda bomo do sodnega dneva nosili maske. To vam je propagandno- lažnivi virus. General Lukašenko mu osle kaže.

sbt2121 (nepreverjen)

Od teh ukrepov me že boli od vsega drugoga kak od virusa, marsikaj san dal skoz to mi pa jemlje vso volo, pa upanje nad vsen. Tudi to 'zdravilo' bo takrat ko de zadosti donacij € za raziskovanje velika možnost je da že obstaja samo se čaka na večjo številko.Glede tega članka pa me znimle tudi kot že omenjeno vozijo zastonj če ne moreš plačati ali ti pride tista težit na avtobus ka si nej plačal?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice