Letošnji praznik policije so policisti zaradi koronavirusa obeležili malce drugače in polepšali dan varovancem Doma starejših Rakičan.

Policija vsako leto v juniju praznuje dan policije, ki ga obeležijo z organizacijo slovesnosti. Letos so njihov praznik zaradi posebnih okoliščin obeležili tako, da so presenetili varovance Doma starejših v Rakičanu z nastopom Policijskega orkestra.

Pred nastopom so nekaj besed spregovorili predstavniki policije in direktor Doma Zoran Hoblaj.

Preverite, s katerimi melodijami so policisti popestrili trenutke starejšim, ki bivajo v rakičanskem domu.
 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kanžor

Čűdno ka eden in edijni falij na tej slikaj nemren vőrvati ge se li zadržal

prasica (nepreverjen)

Vej pa tisti ka ga tij pogrešaš še nej v domi, čeravno je že dugo v penziji, vse to smrdi po rdeči barvi.

In reply to by kanžor

kanžor

prasica nej še je v domi ampak ovači nikdar ne svalij nindri

In reply to by prasica (nepreverjen)

telica (nepreverjen)

Ka pa pred občinov v Soboti so nej igrali ???

tuncika

ČESTITKE, za pozitivno in prijetno izvedbo lepega trenutka orkestra policije in varovancev.
Obenem pa bi lahko napisali tudi nekaj kazni tistim protestnikom (uslužbencem), ki so v času Korona-krize "napačno parkirali" na svojem dvorišču, namesto da bi delali.

Strijc. (nepreverjen)

Ena pozitivna stvar nase policije! Glede na to kak se obnasajo policajge(v vecini primerov starejsi policaji)... ;/ Prav razocarani pa zalosten gratas, kda se prpelas na granico recimo. Pa se tan zaca stepati clovik pa te zaliti, kak ci bi ges pes biu. Pa nite pozdraviti se nemre projnik napnjeni, ker njemi je to ispod casti. Gleda te kak tele v nove vrata. Te pa te se zali pa spodnasa neksne fore o obnasanji pa kulturi pa drzavljansrvi. Spot sramota! Pa taksni lidgej bi naj sluzili ljudstvi? Pokvarjenci skorumperani. Saki bi mogo meti kamero kak v USA. Osnovne kulture bi se mogli navciti. Ali pa si malo po Austrijcaj zgled gemati glede obnasanja pa pozitivnoga odnosa. Samo 80m je razlike med granicami. Aja pozabo san.... neda se njin ka ko manjaki!

saeed20 (nepreverjen)
Simonaaaaaaa (nepreverjen)

Kanžor vaj kak smrdiš. Kama so se pa sestre skrile ziher tak nemajo casa ka tak mujvlejo pa tuserajo ka se njin še vse nad rit v cigaretni dim kadij. Aha te pa gda pridejo študenti jih pa malo ne vničijo kak morejo deca delati one pa idejo 10x kavo pit. Ne pravim ka so vse taksne ampak tiste ka so taksne so nej za to delo ker mucijo v prvi vrsti same sebe v drugi pa druge stare uboge starostnike keri so itak sibki zaradi tega ker jih je vecina pod prisilo prisla v dom...te pa je to najmenje potrebno ka nucajo nesramne sestre kere nikoli nemajo casa - zajebavati deco pa za njimi oditi pa komenderati pa majo vedno cas pa si jezike brusiti

Starejše novice