V Termah 3000 so danes uradno odprli poletno sezono, ki je sicer zaradi ugodnega vremena v polnem zamahu že od začetka junija. Kopalce je razveselil mož tisočerih glasov inoT.

Vroče vreme je na prvo julijsko soboto v Terme 3000 privabilo številne kopalce od blizu in daleč. Uživali pa niso le v vodnih radostih, ampak tudi v glasbenih. Čeprav je bil koncert ob uradni otvoritvi poletne kopalne sezone napovedan, so bili številni kopalci iz tujine prijetno presenečeni, ko je popoldan na vrh skakalnice stopil mož tisočerih glasov inoT in navduševal s svojim širokim glasbenim spektrom.

Kopalci so se hitro razživeli in poplesavali na hite številnih svetovnih glasbenikov, ki jih izjemno imitira pevec iz Mallorce, poročen s Slovenko. InoT je v Sloveniji zaslovel preko oddaje Slovenija ima talent, od takrat pa nastopa skorajda vsak dan. Kot nam je zaupal je to poletje tako zaseden, da si ne bo mogel privoščiti konkretnega oddiha.

Vodja kopališča Dejan Horvat je povedal, da so z letošnjim začetkom poletja napram lanskemu izjemno zadovoljni, saj je bil odlično obiskan že junij. Za kopalce skozi vso sezono pripravljajo številne obstranske dejavnosti, še vedno pa je v Termah 3000 največ gostov iz Slovenije in Avstrije.

S spleta

Komentarji (0)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Starejše novice