Na drugi dan prireditve Ples - noč čarovnic so v glasbenem programu množico zabavali Gibonni z gostom Urbanom, Isaac Palma in Blue Planet ter Poskočni muzikantje in Ines Erbus.

Drugi dan dogajanja se je v RIS Dvorcu Rakičan pričel že ob 13.uri, ko so pripravili ognjeni šov s čarovniškimi in ognjenimi točkami v srednjeveškem slogu. Dnevni program je bil namenjen v prvi vrsti otrokom, saj so potekale tudi različne delavnice za otroke.

Za glasbeni del so poskrbeli Blue Planet in Isaac Palma. Zvečer pa so prišli na svoj račun ljubitelji hrvaškega romantika Gibonnija, ki že skoraj dve desetletji uspešno združuje rock, pop in elemente dalmatinskega etna.  

V grajskem šotoru pa so za pravo plesno zabavo poskrbeli Poskočni muzikantje in nekoliko kasneje še Ines Erbus.

Po krajšem premoru se bo celodnevno dogajanje nadaljevalo spet v sredo, 30. oktobra od 15. ure naprej.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarovnik MS (nepreverjen)

V soboto je bilou 100000x boukše, včeraj bijla katastrofa od muzike. Gibonni ajde ajde, kelko telko, ali ostalo pod od poda.

Kmet V.. (nepreverjen)

Gibonni je bil super. Pravi muzičar.

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Ka v Sloveniji nega zadosta pevcev in pevk, morajo privleči hrvaške "pjevače"? To so organizatorji krivi. Če bi to bojkotirali bi bila inačišna pesem. Lidje komaj čakajo ka idejo vo, te pa jim to privlečejo. Dokeč te podpirali hrvate, do meli moč nad nami.

SAMO IGER IN ZABAVE (nepreverjen)

Komu je namenjena ta prireditev ? Kam gre denar od prekleto dragih vstopnic, pijače, jedače itd. Prireditelj RIS Rakičan katerega prvenstvena naloga je in bi morala biti vse drugo kot prirejanje teh "vele veselic". Obiskovalci pretežno mladina, študenti, naj mi še kdo pove, da jim v tej državi gre slabo, če tako čez vikend "bujejo" 100 €.
Očitno, da mladina, razen zabave in večnega študija za kaj drugo interesa nima, nam pa v Sloveniji primanjkuje delavcev za vse vrste poklicev, vendar delati nihče noče, delo na žalost v Sloveniji več ni vrednota. Ti ki so pošteno delali 40 let in vplačevali v pokojninsko blagajno, so s prehodom v penzijo v tej vukojebini postali reveži, stradajo, niti slučajno se ti ne morejo udeležiti veselic v RIS Rakičan, žalostno kam smo prišli.

ZLIRABA KULTUR… (nepreverjen)

RIS Rakičan, grobo in neodgovorno, krši kulturno dediščino, ki so nam jo zapustili naši predhodniki. Kje pa ste videli da se na grajskem dvorišču, ki sodi pod strogo varstvo kulturne dediščine, prirejajo rok ali bum, bum veselice, kako je lahko UE M. Sobota sploh dala dovoljenje za tak način prireditve na takem območju, to je samo v Soboti mogoče. Jakost glasbe (v decibelih) je bila tako močna, da je verjetno odpadal omet in še kakšna opeka iz grajskega zidu, slišalo pa se je najmanj 8 km naokrog, da ne govorim o posledicah za sluh vseh ki so bili na grajskem dvorišču, seveda njim je že "brnelo" v glavi od alkohola in kakšnih substanc pa tega tisti trenutek niso čutili.
Kaj se je pa dogajalo s konji ob takem hrupu in cirkusu, to da bi je naj preselili ni res je LAŽ.
Je pa ena pozitivna stvar tega, podgane - štakori so namreč vsi zbežali z območja gradu, tako da Rakičanci pričakujte invazijo.

Belial (nepreverjen)

Ges, či bi šau na koncert nekšoga hrvata kere kopejra črnsko soul muziko pa na glavej nose nekšne zoklen bi se mislo ka me što za norca ma.

Kmet V.. (nepreverjen)

Ti si eno velko budalo.

In reply to by Belial (nepreverjen)

Pika na I (nepreverjen)

Mij obiskovalci bi mogli bojkotirani prireditve kjer nastopajo Hrvati. Mogli bi se zbuniti tudi nad našimi zabavljaškimi bandi keri večino špiljo hrvaško muziko. Če nebi šli tega sranja poslušat bi organizatorji žačeli drugače razmišljat.

Kmet V.. (nepreverjen)

Saj ste imeli Isaca, Zorjanovo, nipke, poskočne, sidarto, erbus. Tudi tej van ne pašejo.
Glavno ka je bil Gibo. The best

In reply to by Pika na I (nepreverjen)

Landini

Meni je ta prireditev kar kul za pomurske razmere. Moti me bolj to mešanje različnih zvrsti glasbe. Od nekega balkanskega turbo folka in popa, do rocka in metala na drugi strani na isti dan. To ni normalno. Na ta način sicer dobiš nekaj ljudi, ampak izgubiš pa tiste prave ljubitelje posameznih zvrsti, ki ponavadi na tematskih večerih zapravijo bistveno več denarja in ponavadi ne gledajo na denar.

Landini

Vse pa pove o našem narodu, ko prime time dobi neki Luka Basi, Alle Farben, ki pa je zvezda svetovnega formata pa mora nastopati pred njim.

In reply to by Landini

Indigo1 (nepreverjen)

Se strinjam, picke blesave do pa cvilile pa njim hlače doj kapale. Niti kvalitetnoga seksa si ne privoščijo, nej ka bi si muziko.

In reply to by Landini

rock'n'roller (nepreverjen)

Kak si pa drugače mislo ka de? Če ti pa na kvaliteten rock koncert v Prekmurji pride 300-400 lidij max, pa še to večinoma od drugje, na hrvaške primitvne bruhance pa 3000 lokalnih imbecilov keri se te kregajo s vsemi po vrsti kak je rvacka muzika dosta boukša pa dosta bole kvalitetna od Slovenske in za primerjavo davlejo razne Murkoje. Resno je želostno ka je Prekmurje gratalo pokrajina totalno zabitoga folka.

In reply to by Landini

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice