TIC Moravske Toplice je minulo pustno soboto priredil tradicionalno Pustno rajanje na prostem v središču Moravskih Toplic.

V letošnjem pustnem programu sta nastopila plesna animatorja iz Plesne šole Zeko in čarodej Luka, ki je skrbel za animacijo s čarovniškimi triki, iluzijami in klovnovskimi spretnostmi. 

Na dogodku so izbrali sedem najlepših skupinskih mask, ki jih je glavni sponzor, torej občina Moravske Toplice, nagradil z denarnimi nagradami. Ostale atraktivne skupinske in posamične maske so prejele praktične nagrade, ki so jih prispevali različni sponzorji iz lokalnega okolja. 

Za ples in animacijo sta na dogodku skrbela plesna animatorja Miša in Dejan iz Plesne šole Zeko. Čarodej Luka je kot iz rokava stresal mnogotere čarovniške in iluzionistične trike, izvajal klovnovske spretnosti ter navduševal z oponašanjem živali, beatboxanjem in jodlanjem. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Moravci umirajo... (nepreverjen)

gostje so penzionisti v moravskih toplicah, Tic in obcina z svojimi prireditvami privabljajo samo obcane, saj prireditve so 100let za leseno zlico, pecejo se ribe in pojejo se dalmatinske pesmi. Strategije ni vse stoji! Zalostno res zalostno! Denar, ki priteka iz turisticnih taks kanalizirajo skozi obcinsko komunalno podjte ne da bi vlagali v razvoj, ga porablja diretkor kateri ima sedez v lokalnih gostilnah in kleteh po suhem vrhu z svojimi prilezniki. Kdaj se bo vse to spremenilo?

Starejše novice