Bogata in pestra sejemske ponudba na Markovem sejmu v središču Beltincev.

Dva dni pred godom svetega Marka je danes v Beltincih potekal celodnevni Markov sejem, ki ga je pripravili Zavod za kulturo, turizem in šport Beltinci, skupaj z občino Beltinci in Javno komunalnim podjetjem Komuna Beltinci. 

Na Markovem sejmu v Beltincih so se na 14 stojnicah predstavili številni rokodelci in drugi ponudniki. Vsi, ki so obiskali letošnji Markov sejem so bili nad bogato ponudbo nadvse zadovoljni.

Na sejmu so rokodelci in drugi ponudniki ponujali medičarske, lončarske izdelke, lesene izdelke, izdelke iz slame, naravne izdelke iz domačih ekološko pridelanih sestavin ter razne sokove, sivko, aromatične izdelke, zelišča, čaje in bučno olje. 

Ob sejemski dejavnosti pa je potekal tudi pester kulturni in zabavni program, ki je Markov sejem še bolj popestril. Zaigrala je Plej banda Böltinci, na oder so stopili še pevski zbori iz vseh vasi občine Beltinci, Glasbena šola Beltinci, plesalci KUD Beltinci, folklorna skupina vrtca Beltinci, ljudske pevke Večernice Beltinci. Predstavili so se tudi Veseli Vandrovci KUD Lipa in  mešani pevski zbor KUD iz Melincev. 

Jože Žerdin

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lagvaš (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tej pri cvrtju langaša ne svalijo pri nobeni prireditvi .Kot izgleda je več ovij ka prodajajo kot tistih ,ki bi kaj kőjpili .Žalostno do amena .

.... ..... (nepreverjen)

Debeli fuknjenec ka te jebe ka si nej šenki dobo langaša. Prokleti socialaš soboški.

In reply to by lagvaš (nepreverjen)

asdasd (nepreverjen)

V Beltincih spet oživel Markov sejem ? Boje bi bilo zapisati : V Beltincih spet poizkušajo oživel Markov sejem !!

LEPO, AMPAK … (nepreverjen)

Glavna pridobitev občine Beltinci v tem mandatu je tržnica 3 x 5 m, in 3 posajena drevesa, vse ostalo naokrog v središču Beltincev je ena sama podrtija že mnogo, mnogo let, SRAMOTA, tak zapuščenega središča tak močne občine (močne po številu zaposlenih) ne najdeš nikjer v Sloveniji.

kuntakinte (nepreverjen)

... kelko jes znan se je tomi pravilo Markovo senje...nej pa sejem...tou ka se pa ponüjvle je pa bole tak ...nega nekše kmečke ponudbe kak včasik...malij pujcekov, grabel, lisenij rasjuj, ... pa tak dele ...

Starejše novice