FOTO: PGD Gornja Radgona
Gasilci in potapljači rešili mlinsko kolo.

V torek smo poročali, da je deroča voda odnesla mlinsko kolo na mlinu v Ižakovcih.

Kot nam je takrat pojasnila direktorica Zavoda za turizem in kulturo Beltinci, ki upravlja s priljubljenim Otokom ljubezni Gabrijela Kuzma, je prišlo do naravne nesreče, v kateri je mlin ostal brez kolesa. 

Včeraj so potapljači Slovenske potapljaške zveze, gasilci PGD Radgona in PGD Ižakovci zavarovali kolo, ki ga je odnesla voda. Pravijo, da je škoda velika. 

Na Zavodu za turizem in kulturo Beltinci pa pravijo, da ga bodo poskusili privezati, dvignili in potem videti videli, kako bo z restavriranjem.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
G23 (nepreverjen)

Ova direktorica pa se smejala po rtvslo, kda je komentirala ta dogodek. Ja, res je smešno, da ste pravkar obnovili mlin, in zdaj je po njenem mnenju še enkrat potreben obnove. Naredilo se ni nič, le denar se je pokradel!

G23 (nepreverjen)

Sicer pa poglejte slike "obnovljenega" kolesa, par novih desk so dali gor ostali pa še vedno razpada, in temu rečejo obnova?

čarni vrag (nepreverjen)

Par novih desk, te že lejko kupili. Ali pa te čakali na evropske pejneze?

S M (nepreverjen)

Prav je tako kaj pa se nori delajo z tem PONAREDKOM mlina. Čudaki.

BO KDO ODSTOPIL? (nepreverjen)

Koliko časa še bomo čakali da bo direktorica ZKT odstopila, pa še kdo na občini z njo, aha ona je iz SD, ti pa ne odstopajo tem se dogaja "naravna nesreča" pa to ne moreš verjeti. E moj župan Virag, kaj pa obljube pred volitvami? NIČ OD NJIH IN NIČ OD TEBE, tvoja smer je znana, ali ti jo moramo pokazati ??

Boltince (nepreverjen)

Ajdi majster povej ka je zaj zupan krijv???

In reply to by BO KDO ODSTOPIL? (nepreverjen)

Starejše novice