Pred Dvojezično srednjo šolo Lendava je te dni stekla ureditev parkirišča in infrastrukture. Za izvajalca del je kot najugodnejši ponudnik bilo izbrano podjetje Nograd iz Hotize.

Ob Dvojezični srednji šoli Lendava naj bi že kmalu nastala parkirišča za avtobuse, invalide in osebne avtomobile. Naročnik oziroma investitor del, Občina Lendava, je s projektom pristopil k ureditvi parkirišča v starem mestnem jedru, ob občinski lokalni cesti LK 207241. 

V sklopu posodobitev je predvidenih 10 parkirišč za avtobuse, 8 parkirišč za invalide in 23 parkirišč za osebna vozila, odvodnjavanja meteorne vode, dovozna cesta, javna razsvetljava, tlakovanje in zasaditve območja. 

Prvo javno naročilo neuspešno

Dela na gradbišču, ki je že zavarovano s panelnimi ograjami, bi se po prvotnem načrtu pravzaprav morala zaključiti že do konca minulega meseca, a so se precej zamaknila. 

Občina je namreč prvo javno naročilo zaključila kot neuspešno in ga ponovila. Vseh pet prispelih ponudb je presegalo finančna sredstva naročnika za ta namen in ocenjeno vrednost naročila ter mejno vrednost 500.000 evrov brez DDV za izvedbo javnega naročila po postopku naročila male vrednosti, zato so bile zavrnjene.

V novem postopku oddaje javnega naročila je medtem kot najugodnejši ponudnik za izvedbo del bilo izbrano podjetje Nograd iz Hotize.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
niksoon (nepreverjen)

ojojoj, samo da se trosi:)

goostt (nepreverjen)

ojojoj, samo da se trosi:)
ali pa ne, infrastrukturo je potrebno urediti !?

In reply to by niksoon (nepreverjen)

Starejše novice