Bodo številni ljubitelji zimskih radosti, ki so v obdobju strogih korona ukrepov in omejitev smukali na zasneženo Pohorje, v času zimskih počitnic prišli na svoj račun v Mestni občini Murska Sobota?

Čeprav snežne odeje v Murski Soboti te zimske počitnice ni, pa se nam za možnost sankanja, kot kaže, ni treba bati.

Tako vsaj sporočajo bralci Sobotainfo iz Černelavcev, ki so opazili, da je javno podjetje Komunala danes iz zimskega spanca prebudilo famozni soboški snežni top in to tik ob pregovorno najvišji vzpetini mestne občine - černelavskem 'brejgu'.

Na Mestni občini Murska Sobota smo preverili, ali to pomeni, da bo letos na tem mestu zraslo sankališče. Potrdili so nam, da je predvideno zasneževanje v Černelavcih, s pričetkom danes popoldne.

Spomnimo. Snežni top je v lasti javnega komunalnega podjetja Komunala Murska Sobota, ki je zanj odštelo 19.200 evrov. Zasneževanje sankališča v mestnem parku je v preteklih letih stalo okoli 1000 evrov, ob porabi približno dveh megavatnih ur električne energije in približno tisoč kubičnih metrov vode. 

S spleta

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Cezar (nepreverjen)

kreteni, zdaj gda de konec zime, keden dni do počitnice v ton časi gli nafuda, te se pa tak rastopi ka de toplo, nešče more opravičiti zgrešeni nakup.

Čergoli (nepreverjen)

Baje bo na černelavskon brejge tekma za svetovni pokal. A kdo ve kaj več o tem?????

njiva

Resan site velke budale,kak pravi prejšnji komentator,ete na Goričko bi ga dali leko že decembra,ka bi leko komot napravili eno progo ali skakalnico za deco.

njiva

Čergoli,pride ti Čater,keri se je posro v lače,da je vido to progo za smuk v Cortini.
Glavno je,ka uni fajn hodijo po svejti in uživajo in trošijo naše pejneze,poleg toga pa še fajn zaslužijo.Rezultatov pa nega nikši.

Lejvi. (nepreverjen)

V ta top bi mogli glavo notri potisnoti tistomi keri ga je kūjpo.

Gost56435 (nepreverjen)

Famozni soboški snežni top.....vse me z stolca vrglo😂😂

oldgringos (nepreverjen)

Bravo, naj imajo otroci po dolgi izoliranosti vsaj malo veselja, pa še migali bodo na zraku.

feri11 (nepreverjen)

Kak dugo??? Dva dnij, do srejde???? Idiotizem...

In reply to by oldgringos (nepreverjen)

Gost3 (nepreverjen)

Nika vam li ne paše, pijtajte deco če so za tou ka se njin napravi malo sniga?! Cejli cajt galama ka so not zaprejte pa ka so prikrajšani za igro pa ka nemajo socializacije. Bojte malo strpni bar do dicej, pa nej samo vse negativno glejdate.

grbanj (nepreverjen)

tudi če de sneg samo za dva ali tri dni in do deca uživali po dügom zaprtji de opravičo svoj obstojdo zdaj so se itak nej smeli drüžiti tüdi če bi sneg že bil

kanžor

Lejko bi se spomnili pa bi maja delali snejg .Res imamo v Murski pametnjake ampak samo za sebe .Bilo je lani pisanja ,da bodo top prodali zaradi ne učinkovitosti

******* (nepreverjen)

Vrdi je tak, naj samo napravijo. Deca do vesele. Mogoce bi lejko na kaksoj drujgoj lokacije napravile ali dobro, naj bar tu napravijo.

Ženska original (nepreverjen)

za tako pizdarijo imajo pneze
da bi pa kulčanof kip v mkurskoj soboti postavili
ne za to pa ni para

Kuzmi (nepreverjen)

Katastrofa,zdaj dp nan tu deca cvilila celi cas,pa betek nosila...fuj....napravite to v ms ge je tudi bilo. Mogli peticijo napraviti ka smo proti!!

feri11 (nepreverjen)

Ka resno???? Tej miličar je rejsan tak nouri????

Lepo (nepreverjen)

Lepo, lejko bi edino prejšnji teden začno fudati kda je taksi minus bil, ka bi se zaj že par dni lejko sankali. Nej pa konec počitnic, pa skoraj marca.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice