Pust smo pokopali in pripravljeni smo na pomlad! A preden smuknemo v kratke hlače, si oglejmo, kakšne šaljive oprave smo si nadeli v minulih dneh.

Tudi Pomurje je rajalo, se sladkalo ter uganjalo norčije. Na ulicah smo srečevali vse mogoče risane junake, duhove, pošasti in najrazličnejše živali. Ni bilo malo odličnih domislic, zato smo vas pozvali, da svoje pustne oprave delite z nami. 

Najlepše, najizvirnejše, najbolj grozljive in najbolj čudaške – želeli smo jih videti prav vse. In nismo bili razočarani! Fotografije vaših pustnih mask so od petka pridno polnile naše poštne predale in odziva smo bili zelo veseli.

Letošnji pust nam je med drugim dal podrobno izdelano Pomursko mlejko, ki je kar tri dni nastajalo po vzoru originalne embalaže Pomurskih mlekarn. Murska Sobota je s smetarjem s soboškega gradu dobila novo legendo, z ekološko tematiko pa sta bili zaznamovani tudi doma izdelani maski velikana in sove iz kartonskih škatel. Manjkale seveda niso niti skupinske maske. Tako je s pomursko nafto obogatel šejk, pustne norčije pa sta uganjali še opici s šopom banan.

Majhne in velike junake si oglejte v fotogaleriji!

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Fainšček (nepreverjen)

O Kardashianovih ne boste pisali?!?! V Prekmurju Britanci pritiskajo preko Arsa, za dovoljenje frackinga. O tem pa niti BESEDICE! BEDNI STE "NOVINARČKI"!

Fainšček (nepreverjen)

O Kardashianovih ne boste pisali?!?! V Prekmurju Britanci pritiskajo preko Arsa, za dovoljenje frackinga. O tem pa niti BESEDICE! BEDNI STE "NOVINARČKI"!

maškara (nepreverjen)

deklice na prvoj slike mata svetoven make up saka čast!

Lejko mleko 2019 (nepreverjen)

Zakon maska lejko mleko

gfgdfg (nepreverjen)

zelo dobre maske oziroma ideje, razen na sliki 2. Nazalost dekla, drugo leto malo vec kreativnosti. tisti kartonski maski sta svetovnivi, tudi mleka san se nej vido n taksi nacin. Z "arabcov"san se nasmejo :) Nagrado bi pa dal decki na zadnji sliki. komunalasa za fasenek san se nej vido, ediino po koncani festi. Mislin ka si jih 11/12 zasluzi kakso nagrado :)

Starejše novice