Letos je organiziran že peto leto zapored, tradicionalni Sejem nevladnih organizacij Pomurja, na katerem se predstavlja rekordno število organizacij.

Na tradicionalnem 5. Sejmu nevladnih organizacij Pomurja se predstavlja 57 nevladnih organizacij, torej 57 različnih zgodb. Kot nam je povedala Matejka Horvat, LRF za Pomurje, je namen sejma, brezplačna predstavitev aktivnosti in projektov nevladnih organizacij širši javnosti. Med drugim se pa javnost osvešča o samem pomenu nevladnih organizacij. Poleg predstavitev poteka tudi bogat program kot so delavnice za otroke, starejše, brezplačne računalniške delavnice ter veliko dobrodelnih akcij.

Članek je nastal v okviru projekta Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja. Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: Institucionalna in administrativna usposobljenost; prednostne usmeritve: Spodbujanje razvoja nevladnih organizacij, civilnega in socialnega dialoga.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice