Velik trampolin pred hotelom Diana je še do nedavnega nudil brezplačno zabavo za številne otroke, a so ga čez noč odstranili. Odprto vprašanje pa ostaja, kdo ga je pravzaprav postavil.

Še pred neizbežnim stečajem družbe Hotel Diana, ko je še obratoval tako hotelski kot gostinski del objekta, je bil na parkirišču hotela postavljen velik trampolin, ki je najmlajšim nudil brezplačno zabavo.

Ob stečaju družbe sta tako hotel kot restavracija prenehala obratovati, a trampolin je še naprej stal na parkirišču pred hotelom, zato smo želeli preveriti, kdo je ponudnik oziroma lastnik.

Ogromen trampolin, ki nikomur ni padel v oči

Tako smo preverili pri stečajni upraviteljici družbe Danici Čuk, ali je nemara trampolin v lasti družbe v stečaju, a sama o njem ni vedela nič, ravno tako nam o skrivnostnem trampolinu niso vedeli nič povedati pri lastniku objekta, družbi Heta, ki je, kot vemo, v lastništvu srbskega mogotca Miodraga Kostića.

Po zanimivem spletu naključij, pa so trampolin ravno v dneh, ko smo preverjali lastništvo, začeli pospravljati in danes ga dejansko ni več mogoče videti oziroma ga uporabljati.

V vrednosti celotne stečajne mase 

Neuradno smo sicer izvedeli, da naj bi ogromen trampolin vendarle bil v lasti družbe Hotel Diana v stečaju, tudi pri proizvajalcu, podjetju Akrobat Trampolini, so nam povedali, da jih ne oddajajo in je v primeru trampolina v Murski Soboti zagotovo šlo za prodajo. Za tovrstne trampoline je sicer potrebno odšteti tudi po več tisoč evrov. 

Kot smo že poročali, pa se je v stečajni masi družbe Hotel Diana znašla zgolj zaloga hrane in pijače pred potekom roka trajanja, ki je bila ocenjena s strani stečajne upraviteljice na 2.800 evrov.

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
oloo (nepreverjen)

ne ve se kdo ga je postavil?? a se hecate. takoj da se odpusti vse inšepktorje v ms na gradbenem področju in za okolje.
Kaj je problem v sloveniji. Delanje se butastega. primer: Inšpektor hodi tedensko mimo črno gradnje, in tako gradnja poteka več kot eno leto in nikome ništa. Ko je zaključeno po nekja časa pride prijava in potem gre ta isti inšpektor obravnavat črno gradnjo. Itak da je sedaj strošek rušenja višji in ni smiselno, kot da bi to ustavil v prevem mesecu.

inokss (nepreverjen)

itak, da se ve kdo je postavo trampolin.
Bos vido ka de cez par dni sobotainfo objavo podatek:)
Sobotainfo pac sce narediti par clankov:)
klik klik

In reply to by oloo (nepreverjen)

bloker00 (nepreverjen)

Ka si nouri kakšne eni pišete. Trampolin je prej črna gradnja. Vej pa trampolin je premični športni rekvizit. Tou te buje kakšni filmi enin v glavi špilajo. :)

In reply to by oloo (nepreverjen)

Jojo40 (nepreverjen)

Ja kolk je pa črnih gradenj po Sloveniji.....vsa so v romskih naseljih pa drzava nikomi nista...banda

Murof (nepreverjen)

Joj te tranpolin vas maute, vse drujgo pa nej po sobote pa okolice.... Katastrofa od naroda ste sobocance

prekomure (nepreverjen)

mene osebno ne mote fanj ka je neka ge so lejko deca norele ale pitaj se naj se kerome kaj zgodi sto de odgovarjo če slučajno neje strampolin dobro postavlene pa dejte spadne doj neje to hec

In reply to by Murof (nepreverjen)

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Postavil ga je Janez Janša

1972 (nepreverjen)

Tele

In reply to by Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Bik

In reply to by 1972 (nepreverjen)

2plus2je4 (nepreverjen)

Zdaj se van nede trbelo vec trgate za trampolin, ker je odstranjene, ka so se van pa deca spilale 3 mesece pa vas je nej mautili.... Jojojojojoj..... Najte kaj drujgo zdaj za sinfanje, tau ste zriktale

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Mislim, da mora županija oziroma občina Murska Sobota, s šerifom na čelu, sklicati krizni sestanek in priti do dna temu kriminalnemu dejanju. Naj se prav tako ustanovi državna preiskovalna komisija, sumiti je namreč, da je šlo za zlorabo namenskosti prostora, ki ne sodi v hotelski kompleks, prav tako naj se ustanovi preiskovalna komisija, ki naj določi, če je delo preiskovalne komisije, ki preučuje zlorabo namenskosti prostora sploh legalna, saj je hotelski kompleks v stanju stečajnega postopka. Sum je prav tako glede služnosti tega objekta, ki tam stoji nelegalno, na črno, torej je smotrno preučiti z še eno preiskovalno komisijo delo na črno in če morebiti novinarji sploh lahko slikajo na področje, ki je privatna last srbskega mafioz, khm khm..., megalomantskega uspešnega poslovneža Miodraga Kostića.

1972 (nepreverjen)

Tij pa mores geste neka mocnoga😂👍

In reply to by Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Jaz sem kaviar socialist.

In reply to by 1972 (nepreverjen)

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Butalski prekmurci ne razumete sarkazma

In reply to by Fainšček Ekolog (nepreverjen)

1972 (nepreverjen)

Tij si navadno bu....., vrvle🤦‍♂️

Add FCC cbn (nepreverjen)

2 meseca je nej bil problem. Vceraj pa je Serec tan leto pa grozil deci s policijo in jo sliko.... mislim ka G. Serec nema vec nobene veze z Diano... samo poslopje je v lasti Hete tak ka ne vem s kaksno pravico ma tan groziti

TASon (nepreverjen)

Mogauce pa ma😉

In reply to by Add FCC cbn (nepreverjen)

Add FCC cbn (nepreverjen)

Zakoj ma? Dva meseca je pa nej skako tan???

In reply to by TASon (nepreverjen)

Albanjerosjanshari (nepreverjen)

Naj bi ga deca znapokali debeloga pizdontarcka

In reply to by Add FCC cbn (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Na trampolini so vsa deca s sobote, f šouli pa nedo smeli fkup biti.

Bindi (nepreverjen)

Mene neje moto trampolin, moto me je samo kup smeti pod njim. Vrla deca iz eko šol pa njihovi starši bi bar lejko pospravili za seboj, kos je stal 2 metra kraj.

TASon (nepreverjen)

Bravo majstore koncno eden normalen komentar.... Samo v ton je stvar, ka starse udri brigo na drujgoga, fala bauge ka je tan tranpolin kaman mer pred decof, ale tau ka so ta deca tan napravila, užas....

In reply to by Bindi (nepreverjen)

1plus 1 (nepreverjen)

In tansan vido enoga pojba fceraj, namerno razmetavo, brso ah uzas, vej znan cidi je ale skoda besede, namerno delajo skodo...... Stokoli bi policijo pauzvo bi dobro napravo

In reply to by TASon (nepreverjen)

Prekmurje345 (nepreverjen)

Hahaha spet smešni komentraji, trampolin so po moji zdravi kmečki pameti pospravili ker de se začala šola, mrzlo de gratalo dež de sau, vpa malo mislite ali ka vij bi ga meli skoz celo zimo postavlenoga, ja tau bi van pasalo ka te bi se meli bar zakoj brez premisleka buniti, mislin malo premišlavlite preden komentejrate

Marka304 (nepreverjen)

Ge san gnes še skakala, tak ka neje še odstranjene bil. San pa z enin delavcon mimogrede gučala pa bi ga naj prej 2.9., vutro dokončno odstranile.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice