Dnes je v sklopu Dneva slovenskega športa v Murski Soboti potekala celodnevna prireditev Praznik športa ob Soboškem jezeru.

V tednu od 23. do 30. septembra namreč vsako leto poteka Evropski teden športa, letos prvič pa 23. septembra v Sloveniji praznujemo dan slovenskega športa

Aktivnosti na in ob Soboškem jezeru 

Danes je Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota s podporo Mestne občine Murska Sobota in v sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja – Zdravstveni dom Murska Sobota, Športno unijo Slovenije ter različnimi klubi: Panexfun, Surf&Sup klub, PD Matica, Disc golf klub Murska Sobota, Kajak kanu klub Rotoattivo, Plesno šolo Zeko organiziral aktivnosti na in ob Soboškem jezeru ter na prireditvenem prostoru pri Expanu.

Vsi rekviziti na prizorišču so bili obiskovalcem na voljo brezplačno. 

Cilj prireditve je promoviranje športa in zdravega načina življenja ter prostočasnih dejavnosti na in ob Soboškem jezeru pri Expanu ter predstavitev najrazličnejših možnosti rekreacije in zabave na tem prostoru.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec333 (nepreverjen)

Bravo Zlatko ter ekipa.
Spremljam vas razvoj.Res napredujete,skrbite za varnost ter dogodivscine ob in na vodi.Upam,da vas tudi obcina ter ostali podpirajo.Na vodi se vidi samo vas.Le tako naprej.

Starejše novice