Prazniki nas bodo kmalu ovili v veselje in blišč. Prihaja čas, ko vse bolj mislimo tudi na tiste, ki jim v decembru poklanjamo majhne ali velike pozornosti. 

Se zgodi, da ob tem pogosto pozabite nase? Ali pa vam je enostavno zmanjkalo idej za darila?

Tukaj je ponudba, ki reši eno in drugo zagato.

Izberite zase razvajanje v Termalnem kopališču Lenti in podarite nepozabno doživetje tudi svojim najdražjim!

Zelo blizu in zelo ugodno

Ko se pripeljete do meje med Slovenijo in Madžarsko v Dolgi vasi, vas od Termalnega kopališča Lenti in Energijskega parka Svetega Jurija loči le še pet kilometrov. Če pa se tja odpravite z avtomobilom iz Murske Sobote, boste doživljajskega razvajanja deležni v pičle pol ure.

Polno življenja, polno doživetij

Na Madžarsko vas vabi moderno prenovljeno Termalno kopališče Lenti, ki so ga lani povečali za 5000 kvadratnih metrov. Številne vodne površine vam nudijo veliko priložnosti za razvajanje po vaši meri.

Med devetimi bazeni boste lahko uživali v plavalnem, otroškem ali tistem z zdravilno vodo. Posebno blagodejno doživetje pa vam omogočajo hidro masažni bazeni, masažni stoli in masažna prha. Nad ponudbo bodo navdušeni tudi vaši mladi nadebudneži. Njihova rajanja na toboganih, pogosto celo odrasle prepričajo, da se jim pridružijo.

Sodobno urejeno notranje Termalno kopališče Lenti omogoča regeneracijo vašemu telesu tudi v svetu savn, kjer lahko izbirate med finsko, infra in aroma savno.

Na 630 kvadratih metrih zagotovo najdete tudi počivalnik zase, kjer lahko predahnete po vodnih doživetjih in si naberete energije za nove izzive. Prav tako pa vam je na voljo izjemen, sodobno opremljen lepotni salon in zdravstvene storitve.

Podarite družini nepozabne trenutke

Najnovejši del kopališča je pokrit moderni doživljajski bazen, kjer ne samo otroke, pač pa tudi mlade po srcu, pričakujeta veliki in družinski tobogan, igrala ter bazen za čofotanje. 

Ne spregljete doživljajskega bazena s toplo vodo in mnogo različnih doživljajskih elementov, od masažne postelje, vrelcev, do masažnega slapa in hidromasaže. 

Doživljajski kompleks je tako priložnost za uživanje po meri vsakega posameznika, bodisi da gre za mirne sprostitvene trenutke ali nepozabno doživljajsko kopanje. 

Znebite se bolečin v križu in hrbtenici

Rešitev za vaše bolečine je 40 000 let stara zdravilna voda Termalnega kopališča Lenti, ki je bogata z natrijevim in kisikovim karbonatom pomaga pri težavah hrbteničnega predela (vrat, hrbet, križ), pri lumbagu, pri bolečinah sklepov (rama, komolci, roke, boki, kolena, gležnji), pri vnetnih obolenjih in obrabah.

Izkoristite naravna energijska valovanja

Energijski Park svetega Jurija je sestavni del Termalnega kopališča Lenti in je ravno zato posebnost v evropskem prostoru. Tako boste poleg termalnih užitkov deležni tudi posebnih vplivov energijskih valovanj, ki blagodejno vplivajo na telo, saj pomagajo pri sproščanju, počitku in stimulirajo regeneracijo telesa. Po energijskem polju se pretakajo tako imenovane zmajeve energije, ki jih vzhodne kulture častijo kot svete.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

T (nepreverjen)

Zelo lepa predstavitev ponudbe.

pijancek

Zgleda odlično. Ko boste delali reklamo za kaj v Soboti, naj vam bo to za vzgled. Moti me edino slika iz savne. Enako kot v nekem porniču. To se da popraviti.

Starejše novice