V Murski Soboti je danes srečanje koordinatorjev ekovrtcev Slovenije.

Srečanje v Gledališki dvorani Park se je začelo ob 9. uri. Začetne slovesnosti so se udeležili predstavnica Mestne občine Murska Sobota Bernarda Ružič, ravnatelj Vrtca Murska Sobota Borut Anželj, nacionalni koordinator programa ekošola Gregor Cerar in koordinator za vrtce Dane Katalinič.

»Gre za tradicionalno srečanje koordinatorjev ekovrtcev Slovenije, ki se vsako leto odvija na drugi lokaciji.

Namen srečanja je predstaviti rezultate letnega dela na področju ekologije in pa seznaniti udeležence z vsebinami, ki se bodo odvijale v naslednjem šolskem letu,« je povedal Borut Anželj, ravnatelj Vrtca Murska Sobota.
 

Predstavitev projekta

Kulturni program so najprej popestrili vrtčevski otroki s svojimi nastopi. Za tem pa je potekala predstavitev projekta, kjer so otroci ustvarjali na temo »Sonce, voda, zrak dajejo življenju na zemlji svoj pečat.«

»Predstavitve in srečanja se je udeležilo približno sto udeležencev,« je še dodal Anželj.

V sklopu srečanja so si predstavniki ogledali Mursko Soboto in pa delavnice na prostem ob Paviljonu Expano. 

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Samanta48 (nepreverjen)

Spet bogu čas kradejo sami nesposobneži kateri si na avtu niti ne vejo zamenjati ene uboge žarnice taki do nam učili otroke in bodo nekaj pametovali. Temu se reče dno od dna.

Gost2022 (nepreverjen)

Gospa Samanta. Ta čas, ko ležite doma na kavču in prejemate socialno podporo, medtem ko so vaši otroci v vrtcu, si raje poglejte rezultate, kaj vzgojiteljice počnejo v tem času z vašimi otroki. To je bilo danes v dvorani predstavljeno celi Sloveniji.

In reply to by Samanta48 (nepreverjen)

Starejše novice