V občini Moravske Toplice so bogatejši za novo kolesarsko stezo, ki so jo poimenovali "Termalna pot".

Kolesarska steza je bila zgrajena iz naslova projekta "Termalna pot" Bad Rakersburg – Lenti med Martjanci in Dobrovnikom. Pri gradnji steze je sodelovala tudi Občina Moravske Toplice, predvsem z odkupom zemljišč. 

Kolesarska steza ima postavljene prometne znake ob stezi in narisane prometne znake na stezi. Na Mejčnem potoku v vasi Filovci so zgradili tudi novi most po katerem je speljana kolesarska steza. 

Steza povezuje več občin, kar bo omogočalo razvoj kolesarskega turizma v občini Moravske Toplice.

J.Ž.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
komentator23 (nepreverjen)

Te vaš most na sliki pa stoji lepo na Filovskem potoku in ne na Mejičnem, tisti je pribl 1km naprej proti Bogojini na meji med KO Filovci in KO Bogojina (od tod tudi ime potoka) in je bil zgrajen že pred leti, ko je bila končana kolesarska do tam. Preverjajte kar pišete ...

F33 (nepreverjen)

Bedaki soboški, to sploh ni ta most, se že na daleč vidi da ta stoji že kar nekaj časa.

slvkos (nepreverjen)

ko smo že pri teh lesenih mostovih, ko je slana oziroma mraz se jih je bolje izognit, zanimivo le dober kilometer naprej pa je pri Strehovcih lep raven betonski most z asfaltno prevleko verjetno tudi cenejši, po desetih letih bo lesen zahteval zamenjavo nekdo je že imel interes da je tako

Vaše ime (nepreverjen)

Pitaj Boga kolko takšne brvi stanejo , zakaj te tega ne objavijo ?

Landini

Mene bolj zanima kaj je tam pri mlinu v Bogojini, ko greš mimo pokopališča. A je še vedno makadam? Ker tam se s specialko ne da vozit.

Bogojinar (nepreverjen)

Je makadam, pa tistih 100 metrov komot prevoziš ali pa greš peš.

In reply to by Landini

Starejše novice