Na otroškem igrišču v Murski Soboti med Vrtno in Mojstrsko ulico so danes postavili nova igrala.

V sklopu tekočega vzdrževanja otroških igrišč je bilo pred časom zaradi dotrajanosti odstranjeno igralo med Mojstrsko in Vrtno ulico. Danes so bila postavljena nova igrala. 

Kot vsako leto je tudi letos Mestna občina Murska Sobota namenila del sredstev za ureditev otroških igrišč v mestu in krajevnih skupnostih.

S tem bodo urejena otroška igrala na igriščih na Lendavski, otroško igrišče pri nekdanjem kriznem centru ter igrala na igrišču ob Vrtni ulici.

Vrtiljaki, dvojne gugalnice, plezala

Na igriščih ob Lendavski ulici bo postavljen vrtiljak in dvojna gugalnica.  Za igrišče pri nekdanjem kriznem centru so naročili previsno gugalnico na vzmeti. Na igrišču ob Vrtni ulici pa je sedaj postavljeno novo plezalo ter dvojna gugalnica z dvema sedežema.

Na vseh igriščih bodo posajena tudi nova drevesa, postavljene bodo nove klopi ter več košov za odpadke. 

Vrednost investicije je 18.291,46 evrov. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Klopcapodhribčkom (nepreverjen)

Dobro ste smjestili tiste klopi pod bregon. Zdaj do se lejko deca lepo sankali kda de, či de sneg:) še to njin vkraj zeti, kda je dvakrat na leto snejg... ka bi potevili klopi malo bole proti igralon nebi nišče betežen grato od toga. Zdaj pa se naj dejte pisti z sankami dol, pa se nede moglo staviti, direkt v klop. Te do pa starši krivi ka deco njavlejo samo, ka se špilajo. Nesrece se dogajajo:)

Starejše novice