Soboško poletje se je s koncertom nadaljevalo tudi včeraj zvečer, ko je na Trgu kulture na oder stopila zasedba JSB.

Za imenom JSB se skrivajo glasbeniki, ki so v preteklih petindvajsetih letih v različnih zasedbah soustvarjali slovensko glasbeno etnosceno. 

Na novo so se zbrali v projektu JSB z namenom, da skupaj raziskujejo in nadgrajujejo romsko glasbo in njeno sinergijo z drugimi balkanskimi glasbenimi etnozvrstmi. 

Vsi ljubitelji energične in temperamentne glasbe so lahko uživali v pestrem naboru skladb v izvedbi izvrstnih glasbenikov.

Foto: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sd Samo Denar (nepreverjen)

če duže menje lidi ;-) Brigita malo se zamisli ;-)

DF-BUM (nepreverjen)

Komu je to namenjeno če nega lidij. Halo Perhavcova ti živeš v drugom sveti ?

ugovorrrrrrrrr (nepreverjen)

Hmmm?????mislin ka je pomaranđa zbisnejla vejpa ob 21:40uri se vsejdnemo z družbo na koncu nemreš naroučit več kave pa še ciničen pogled pobiranje gob ob stolcaj (in odgovor mij zapijramo? tak ka bila sva stalna gosta z pajdašon vsako gojno sva spijla kavico pa rejsan sva mejla lokal za zgleden lokal zdaj????goričanka ma grdi pogled nevej se nanč pozdravit spuščeni obraz brez vole za delo tak ka adijo POMARANĐA sten ka sva malo spajdažon zguglala pa najšla pomaranđino stran kje še kašen stavek glede kelnerce pa vodstvo napijševa(saj ob ob nekaj beset je bil zavrnjen njen odgovor bolime kurac pa se mi doj visij ka drujgi o meni mislijo?>>>>> Noooioooo pa te se ta spravljam svoje potrošit ?????mislim ka je lepo če te streže kelnerca z lepim pozdravom na obrazu ka ti polepša dan (Sten ka nej dugo nazaj sva celo soleno vodo pila pa kava je bijla solena ...ka se dogaja ?????????????????hmmm se pa opravičujem če san nekoga užalo.

sobočanec22 (nepreverjen)

Do zdaj najboljša predstava soboškega poletja. Prijetna in živa romska muzika, odlični glasbeniki. Postrežba pri hemingeji tudi na nivoji.

regres (nepreverjen)

Bogme niti 50 ljudij ni bilo da bi poslušali to blejanje . Tudi deklica je prišla pogledat ,kaj je to dala pripeljati v Soboto .Če bi Halgato igral bi bogme bilo več ljudi .

ZA! Vsi za! (nepreverjen)

VELIK BALKAN

Starejše novice