V Bodoncih so pripravili dobrodelni koncert, katerega glavna zvezda je bil Jan Plestenjak.

Dobrodelni koncert v Bodoncih, ki ga zdaj že tradicionalno pripravljajo v Bodoncih, je tudi letos poskrbel za odlično vzdušje in enkratno zabavo.

Letos bodo sredstva namenjena prenovi cerkvenega objekta, ki je letos star 120 let. Kot nam je potrdil evangeličanski duhovnik Simon Sever, bo ves izkupiček porabljen v ta namen.

Toda obiskovalci niso uživali zgolj ob dobri glasbi, organizatorji so namreč zanje pripravili tudi bogate nagrade. Srečni izžrebanci bodo med drugim uživali ob vikend paketu v Termah Vivat, prav tako pa jih čaka enodnevno razvajanje v Secret Wellnesu v Bodoncih.

Foto: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (26)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lovev (nepreverjen)

Kaj pa obozevalce? Diskriminacija.

hop (nepreverjen)

moski toga sranja ne poslusamo,vsaj tisti pravi nej

In reply to by Lovev (nepreverjen)

policajka (nepreverjen)

meni je prišlo

Mrkefca na boti (nepreverjen)

Dve stvari sta me z zmotile včeraj. Humanitarno? Za cerkeveni objekt je humanitarno? To pomeni, ka da mo fasado delo lejko man humanitarni koncert? Brez davčnoga potrjevanja.
Što je ta predskupina bila? Te so prvič skup bili? Fajn ka se trudiš ali tak mimo mlatiti pa je tudi nej samo tak...

? (nepreverjen)

Mrkefca, če bi ti vsaj osnovno šolo dokončal, bi ločil med humanitarno in dobrodelno!
Sicer pa dežurni štenkaši, po slikah sodeč so bili ljudje zadovoljni in to šteje. Vi ubogi dežurni štenkaši poizkusite kaj narediti s svojim življenjem in zagotovo se boste bolje počutili!

In reply to by Mrkefca na boti (nepreverjen)

BratJouzi (nepreverjen)

Eni dosta dosezemo brez dobrodelnosti -ka se nemo se kaj grse izrazila..

In reply to by ? (nepreverjen)

1111222 (nepreverjen)

Humanitarno....in za obnovo cerkve !!??? Torej pomoč cerkvi , ko pa RKC župnik prosi za denar pa je škandal. To je podobno samo na bolj prefinjen način .

čz (nepreverjen)

Narcis tak kot Pahor .Za moške oboževalce pa nika ne omenjajo

? (nepreverjen)

čz!
Ampak tadva narcisa sta v življenju izgleda nekaj dosegla, ker ju imajo ljudje vsakega na svojem področju radi. Kaj pa ti čz? Imaš kaj za pokazati?

In reply to by čz (nepreverjen)

čž (nepreverjen)

? (( Za mene to ni noben dosežek kaj sta tvoja omenjena narcisa dosegla.Za mene je došežek ,da si nekdo nekaj ustvari tezko z svojim trudom in poštenim delo.Niri Pahor niti Plastenjak nista v življenju probala kako si človek kaj zasluži.Ti simpatizer pa njima poliži rit

In reply to by ? (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Seljak, nej je samo fizično delo, kramp pa lopata-"pošteno delo" !!!! Plestenjak ima svoj stil, pa imidž, .... in je v samem vrhu že vrsto let. Eden redkih, ki lahko živi samo od muzike v Sloveniji... Meni tudi muzika, niti on nista všeč ! Spoštujem pa njegovo delo, dosežke, vztrajnost,...

In reply to by čž (nepreverjen)

Budinci (nepreverjen)

VRANA --- Vidiš v tebi je tudi kaček skrivnosti in tiha ljubezen do istega spola .Jasno si opisal ,kaj se ti dopade imidž in stil .Nam enim ki smo normalni in ne gojimo ljubezni do istega spola seveda taki kot Plastenjak ne pomenijo nič in nikoli ne bodo .Jaz sem ponosen ,da imam družino in dom katerega sva z ženo sama delala in z pomočjo prijateljev.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Penzič (nepreverjen)

Snemi si plašnice, bodo mogoče tvoji komentarji bolj normalni. Človek nekaj napiše (se z njim čisto strinjam, pa mi marsikateri njegov komentar sicer ni všeč), ti pa čisto v svojem bedastem stilu začneš s podtikanji. Koga briga, če ti Plestenjak ne pomeni nič! Pač ga ne greš poslušat in je to to. Komu na čast sploh spreminjaš vzdevek, saj se itak ve, kdo si?!

In reply to by Budinci (nepreverjen)

Budinci (nepreverjen)

Penzič ..Tebi ni nišče omenjal za kaj si brusiš gezik ? Ti piši svoje mnenje in ne vsiljuj nekomu da bi moral vsaki pisati in hvaliti Plestenjaka .In vsak lahko komentira pač kar želi .

In reply to by Penzič (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Budinci, pa tij si retard, hahahaha
Bralno razumevanje nezadostno (1), hahaha.
Zdaj pa DEJSTVA: "Plestenjak ima svoj stil, pa imidž,.... in je v samem vrhu že vrsto let. " Kaj tukaj ni res?? Ima svoj glasbeni stil (balade), imidž (kako se oblači, lepota NIKOLI ne škodi pri pop glasbi, dekletom, ženskam se dopade....). V samem vrhu pop muzike v Sloveniji je že vrsto let, DEJSTVO. In ti si zdaj iz tega razbral "tiho ljubezen do istega spola", hihihihihihahahaha. Kljub temu, da sem kasneje zapisal še "Meni tudi muzika, niti on nista všeč !"

Ko pa pogledaš na oder, katere glasbenike ima zbrane ob sebi (sama špica v SLO), pridelal je kar nekaj hitov, prepoznaven kot le malokdo, konstanta že vrsto let (ni one hit wonder), je pa to vredno spoštovanja. In moje spoštovanje IMA, čeravno poslušam kaj bolj rokerskega !! Kar pa ti klobasaš, pa nima ne glave in ne repa!!! Jaz vidim samo negativo, ljubosumje pri tebi, hahaha.

In reply to by Budinci (nepreverjen)

? (nepreverjen)

čž,
tebi ni pomoči, če si zabit si pač zabit

In reply to by čž (nepreverjen)

Scrotum (nepreverjen)

Ja kje so pa "črni" ? Slaba podpora bila ?
Jasmin Stavros falil zgleda....

ToneB (nepreverjen)

Ja kdo bi te šel gledat škofjeloškega hopštaplarja - črnega kosmatega cigana -geya -z rdečimi sončnimi očali....? Ko to čujem jamro skuntati po radiu mi slabo grata… marš.....

Sotina (nepreverjen)

ToneB....... Toga samovščneža še Mrga Bodonjski ne prenese in ne mara

In reply to by ToneB (nepreverjen)

car (nepreverjen)

Kje pa so Bodonci a je to kje v Sloveniji ALI na Vogerskem..To niki bok nevej kje je zabačeno selo to.

Orthodox (nepreverjen)
? (nepreverjen)

Šinfaši!
Če bi se zavedali kako ste bogi umsko in drugače bi si že poiskali pomoč! Če to bere ta Plestenjak se vam lahko samo smeji in to dobesedno.
Tudi jaz nisem njegov pristaš, ampak mu priznavam njegovo uspešno kariero, ni pa na meni da bi sodil kaj in kako!

Lajkodasdam (nepreverjen)

Ka ste te nej Pepsona slikale pa tak je fajni (za popizdi)

Puconci (nepreverjen)

Pa ovi njegovi ,ki ga obožujejo in so isti kak te z rdečimi očalami so tudi bili očarani celo sanjajo da siko z njim .Fuj

bebcigorički (nepreverjen)

Ajde majmuni gorički, ne mečite se telko vö zdaj okouli toga. Če bi van pa Zečič ali Stavros tan cvilila bi pa vsi v prvi vrsti s trdimi stali pa se slinili, vašin baban bi pa pri sakšoj srceparajučoj pesmi 3x prišlo. Plestenjak cejlo tou vašo rvacko gardo petnajstorazrednih wanabe muzičarov keri van po goričkon na veselicaj cvilijo pa vas nenormalno kasejrao, scat pela. On je doktor za vse njih, za vas je pa itak znanstvena fantastika.

1ajna (nepreverjen)

Predskupina,sicer ne vem kdo je,ampak je bila katastrofa.Dober repertoar,kitarist v redu,pevka v redu,pevec ojojoj vnetje ušes,skupaj nekaj najslabšega kar sem slišala v življenju.Predlagam,da igrate doma v garaži,ker to ni za javnost.

Pepson ima svoj stil,mogoče neprimerno pred Plestenjakom,ampak vseeno super nastop (y)

Plestenjak odlično !!!

hvala

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice