FOTO: Jan Vitez
Konec tedna so v Pomurju zaznamovali tudi jekleni konjički. Potekalo je že 19. srečanje Biker Days.

Motoristi z vseh koncev in krajev so očistili svoje motorje, dolili bencin, si nadeli oprave in odbrneli na Goričko. V Budincih je namreč včeraj in v petek potekalo že 19. srečanje motoristov v organizaciji Moto kluba Gronska Strejla.

Ljubitelji motorjev so izmenjali znanja in nasvete ter se pogovorili o vseh aktualnih novostih v svetu motociklizma. Prijetno druženje je potekalo ob odlični glasbi, prigrizkih in pijači, na ogled pa so seveda bili tudi številni jekleni konjički.

Glavni dogodek srečanja se je sicer zgodil včeraj, ko se je v večernih urah odvil koncertni del z nastopi štirih glasbenih skupin.

Motoristični dogodek seveda kliče po pristni rokerski glasbi. Tako je za pozitivne vibracije poskrbel Easy Money Band iz Đakova na Hrvaškem, znan po svojih irskih ritmih, ki so se odlično podali k pivu Guinness. Dobro znan štajerski kolektiv Joe & the Rhythm Boys je medtem v svojem prepoznavnem slogu prikazal pravi Rockabilly'n'Roll. Vrnili so se tudi stari znanci iz Shabby Blues Banda ter z blues ritmi pričarali odlično vzdušje. Zabavali pa so še fantje iz okolice Ptuja, združeni pod imenom Jack'n'roll, ki so navdušili že na 14. Winter Partyu kluba Gronska Strejla.

Na teren je stopila tudi naša ekipa in nekaj utrinkov zanimivega dogajanja za vas ujela v fotogaleriji.

FOTO: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
miicika (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ONESNAŽEVALCI GORIČKE KRAJINE....

Landini

Gorička krajina bi bila najbolj čista, če tebe in tebi podobnih ne bi bilo.

In reply to by miicika (nepreverjen)

trollbusta (nepreverjen)

točno tak, ker povprečno prekmursko/goričko gospodinjstvo ali kmetija ma bistveno menši ekološki footprint kak ena panoramska vožnja. kurjenje drv, delo s starimi kmetijskimi stroji, to vse je jako ekološko za tou žlahtno goričko krajino.

In reply to by miicika (nepreverjen)

Landini

S tem kurjenjem drv ga tudi malo .... Z modernimi pečmi z visokim izkoristkom in suhimi drvmi ni nobenega problema.

In reply to by trollbusta (nepreverjen)

bubek (nepreverjen)

Ti Micika,samo za info,kelko ttdih sajastih delcev ide v zrak od enoga staroga Ursusa ali Zetora,kda orje 1 ha 5 ur,5000 motoristov telko ne pusti v zrak

In reply to by miicika (nepreverjen)

lepec (nepreverjen)

Dol mi visijo!!!

G (nepreverjen)

Lepec, kaj jajca ti dol visijo?

Starejše novice