Minimanija – družinski festival, je edinstven brezplačen festival na odprtem, ki na enem mestu združuje ponudnike, delavnice, izobraževanja, modo, kulinariko, predavanja, igre, animacije in še več. 

Na festivalu je poskrbljeno za vse generacije, hkrati pa zabavo in razigranost otrok zaokrožuje tudi izobraževanje otrok ter medgeneracijsko povezovanje.

Za pestro ponudbo za najmlajše je poskrbljeno s poučnimi delavnicami, animacijo za otroke, kotičkom sladkih dobrot in še mnogo drugega.

V programu se predstavljajo Romana Krajnčan
, KU-KUC gledališče s predstavo Dino in čarobni Toni
, Spidi, Toni Makaroni
, Ditka
 in Sokijeva bobnarska šola. 

Delavnice, ki potekajo čez ves dan: 

  • Lov na zaklad
  • Poligon
  • Jolly kotiček
  • Poslikava obraza
  • Foto Zcukr
  • Lego delavnica
  • Mali ustvarjalci ...

Današnji dan ob Soboškem jezeru je poln zabave, presenečenj in posebnih gostov, in še vedno imate čas, da doživite čarobnost dneva.

FOTO: Aljoša Gabor

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
DF-BUM (nepreverjen)

Kje te vi v Soboti imate jezero ?? Slovar slovenskega jezika pravi sledeče: "JEZERO je večja kotanja, napolnjena z vodo, zlasti s sladko"; "GRAMOZNICA je jama, kjer se koplje ali se je kopal gramoz" Torej sobotainfo in ostali pametnjakoviči prosim če se držite slovenskega pravopisa mislim, da bi pa te osnove morali obvladati. Gramoznica še nikoli ni bilo jezero razen v Soboti.

Ifi (nepreverjen)

Pogledni si še definicijo za "tele", malo dale od jezera. Vupan, ka se boš prepozno. Verjetno pa nej.

In reply to by DF-BUM (nepreverjen)

tele (nepreverjen)

Moraš res biti redno tele ka ne ločiš ka je gramoznica pa ka je jezero, saj si nej sam kriv ampak to je vpliv ljubljenega vodje v Soboti.

In reply to by Ifi (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Čemu ste se toliko zapičili v ime te vode? Saj se lahko imenuje tudi Soboško morje, morda Bakovski ocean... pa tudi Izvensoboška mlaka! Kot neki X vrh, pa je na ravnici!

In reply to by tele (nepreverjen)

tuncika

LEPO...…...LEPO...………..PRELEPO...…………. za družine. EXPANO je zakon za Prekmurje...……..to mi delajte. Fotograf pa naj pazi na slike, ki jih dela od spodaj, predvsem od mamic. Je izredno nekulturno.

tuncika - BRAVO (nepreverjen)

tuncika - BRAVO - LEPO - kje ti je pamet da je najbolj vroč dan v tem letu terate to dečico na območje kje pa res ni nobene sence, kot da ne bi imeli v Soboti za to bolj primernih površin v hladni senci, ampak ne, mora se dogajati ob drvarnici - "soboškem morju" ne glede na žrtve - vse po komandi ljubljenega vodje.

In reply to by tuncika

vodka (nepreverjen)

tuncika verjetno se na morji sončiš v zimskom kaputi v morje pa ideš z dugimi hlačami pa bluzo z dugimi rokavi.

In reply to by tuncika - BRAVO (nepreverjen)

Gost 1 (nepreverjen)

Spoštovani,
Niti lepo, niti prelepo. Pa bi lahko bilo. Le mestni park bi morali uporabit za prizorišče. Ali pa kjerkoli, kjer je SENCA!!!
Milijoni so porabljeni za ta projekt, pozabilo se je pa na, hja, obiskovalce. Posajena drevesa bodo nudila vsaj malce ugodja kdaj? Čez 10, 20 let? Kaj pa vsaj (v vmesnem času) umetna senca? Pokrit nekaj 100 kvadratov za dogodke, uredit pršilce vlage...? Večina jih je zatejevala: pridemo spet kaj jeseni...mogoče. Le zakaj?

Obisk je bil katastrofalen...zaradi 30 stopinj + . In je popolnoma razumljivo. V tem času so bili parki polni. Brez dogodkov in dogajanja. Lep je ta Expano, ni kaj...a neskončno prevroč. Morda kdaj spet, ko zrastejo posajena miniaturna drevesa...

In reply to by tuncika

0000

Koliko vem je še to vedno gramoznica in ne jezero .To je verjetno zrastlo na glavah SD

gost 334 (nepreverjen)

Pridem ko bo spet Maksimanija.

Mun (nepreverjen)

Prišel je dekret od župana, vse se mora dogajati pri drvarnici. Obogi otroci, ki že tako majhni morajo čutiti politiko rdečkarjev.

vodka (nepreverjen)

BLESO...

In reply to by Mun (nepreverjen)

Lucifer (nepreverjen)

Lepo ka se dogaja za deco, družine, koncerti ob vode. Me pa neka mote. Ta gramoznica dostikrat smrdi po ribaj kak mrlina. Se prave ka nema ustreznoga ekosistema. To se že vidi gda pogledneš okoule od prve stare oštarije, mimo expanoja pa do gugal. Vse samo beton. Nobenih posajenih rastlin, zelenja ob vodej ka be malo pucale tou vodo. Tude nobenoga lesa. Mi še itak voščimo li samo tej beton. Kak pred 30 pa več lejtame. Neven no nej je nite gli prijazno na pogled.

Pikanogavička (nepreverjen)

Zdaj pa še eno ekomanijo organizirajte. Brez balonov in plastike. Saj gre!

a32 (nepreverjen)

pa palik komenterate v prazno slamo vejpa ite v vroče je poletje malo se razgipate nej samo visete na rač..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice