To je nov najemnik, ki bo za naslednjih pet let skrbel za ponudbo v Dvorcu Jeruzalem. 

Dvorec Jeruzalem, ki je bil zaradi nerešenih razmerij dalj časa zaprt, je dobil novega najemnika, ki bo za obdobje petih let skrbel za izvajanje gostinske, nastanitvene, turistične in kongresne dejavnosti ter organizacijo dogodkov.

Nov najemnik je mladi gostinec Dino Kruhoberec, ki ima Gostišče Taverna, in je kot edini oddal ponudbo za najem.

Kruhoberec mora ponovno vzpostaviti kategorizacijo nastanitvenega objekta po sistemu kakovosti v rangu štirih zvezdic in se kot kakovosten in dober gospodar truditi obdržati štiri zvezdice ter s svojimi kakovostnimi storitvami skrbeti za ugled Dvorca Jeruzalem, sporočajo iz občine Ljutomer.

Občina v stečajnem postopku odkupila vso opremo

Sicer pa dodajmo, da je občina Ljutomer konec lanskega leta s sodno poravnavo uredila vsa pravna razmerja z bivšim najemnikom in podnajemnikom Turističnega objekta Dvorec Jeruzalem s servisno informacijskim objektom. 

V stečajnem postopku je odkupila tudi vso opremo, naprave in drobni inventar v obeh stavbah. 

Ravno v času dokončne ureditve vseh razmerij je bil razglašen drugi val epidemije, zato niso izvedli razpisa za oddajo Turističnega objekta Dvorec Jeruzalem v najem, so pa začeli teči vsi postopki za to, da je občina Ljutomer ob koncu epidemije lahko objavila javno zbiranje ponudb za oddajo v najem poslovnega turističnega objekta Dvorec Jeruzalem s servisno informacijskim objektom. 

Občina bo opravil aše vzdrževalna dela

Ponudbo Kruhoberca je odprla in ocenila strokovna komisija, ki jo je imenovala županja Olga Karba. Komisija je po pregledu ponudbe in predstavitvi vizije s strani ponudnika predlagala županji, da ponudnika izbere.

Županja občine Ljutomer je dne konec julija izdala sklep o izbiri in pozvala ponudnika k sklenitvi pogodbe. Občina Ljutomer bo pred uveljavitvijo pogodbe zaključila še nekatera vzdrževalna dela, saj je bil Dvorec Jeruzalem zaradi nerešenih razmerij dalj časa zaprt.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
POČIVAUŠEK V TAVERNI (nepreverjen)

Ste zdaj videli koliko velja če gostiš v svoji Taverni ministra Počivalška nato pa vzameš v najem Jeruzalem pazite za najemnino 4000 EUR/mesečno plus plačilo vseh ostalih stroškov voda, elektrika ......... pa da plačaš vse zaposlene MORAŠ IMETI MESEČNO MAJMANJ ZA 20.000 EUR PROMETA. Toliko prometa v Jeruzalemu nikoli ni bilo (preverite podatke) in sigurno tudi zdaj ne bo. SPRAŠUJEM VAS KAJ JE TOREJ OBLJUBIL MINISTER ??? ČISTA KORUPCIJA.

Jeruzalem (nepreverjen)

Si imel možnost da se prijaviš na razpis pa se nisi ker nimaš .... in sedaj ko se je negdo opogumil ga že začneš blatit z politiko. Verjamem če bi bil ti v njegovi koži bi v teh časih tudi odprl lokal.

In reply to by POČIVAUŠEK V TAVERNI (nepreverjen)

Starejše novice