Snežink vendarle več, kot smo pričakovali. Bela odeja prekrila tudi soboški park.

Ni dolgo tega, kar smo se navduševali nad Mursko Soboto, vso okrašeno in v soju prazničnih luči. No, danes je za zimsko opravo poskrbela kar sama narava, ki nam je namenila prvo večjo pošiljko snega v letošnjem decembru.

Na presenečenje mnogih so padavine obilnejše, ko smo pričakovali, in tako se je ponekod na tleh obdržala tanka snežna odeja. Kako dolgo nas bo spremljala, je seveda drugo vprašanje, a za zdaj se lahko zimski idili prepustimo vsaj s kakšnim sprehodom v naravi.

Med drugim je sneg pobelil tudi murskosoboški park, ki je, okrašen z lučkami in lampijončki, danes ponudil precej čudovitih prizorov. Nekaj smo jih za vas zbrali v spodnji fotogaleriji. 

Sicer nam meteorologi vsaj za božič in Silvestrovo ne napovedujejo snega, zima pa naj bi letos bila razmeroma topla. Zato le izkoristite priložnost!
 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vaski (nepreverjen)

Nega zive duse...

Gostja babica (nepreverjen)

Zelo lepe romantične podobe našega parka čestitke avtorju slik

Putin (nepreverjen)

Jooj kak obozujem to zimo, pa ta led pa sneg itd.
Komaj cakam da si zvijem glezenj in ko me pripeljejo v bolnico, cakam 48h da pridem na vrsto, pa se dva meseca na bolniskem, res je fajn.

petržal (nepreverjen)

Dva cm snega in takšni hura koliko je snega .Kje ste bili avtorji člankov,ko je pred tridesetimi in več leti zapadlo po pol m in več ?

Matejko (nepreverjen)

Mogoce se ni bilo interneta, ti zweistein.

In reply to by petržal (nepreverjen)

Mun (nepreverjen)

Po dolgem času slika brez župana, rejsan lepa.

oj-oj (nepreverjen)

spomnim se še leta 1962, tudi takrat je toliko obilnega snega

Starejše novice