Na tržnici je svoje izdelke prodajala družina Kovač iz Sela.
Da bi bil letošnji december še bolj prazničen je Turistično informacijski center Moravske Toplice pripravil decembrsko praznično tržnico.

Mesec december je najbolj prazničen mesec v letu. V mesecu decembru najmlajše obiščejo dobri možje, in sicer Miklavž, Božiček in Dedek mraz, ki otroke obdarijo.

Da pa bi bil letošnji december še bolj prazničen, je Turistično informacijski center Moravske Toplice od prvega do zadnjega decembra pripravil decembrsko praznično tržnico na kateri svoje izdelke prodajajo lokalni ponudniki iz občine Moravske Toplice in od drugod.

Ponudniki na tržnici se menjavajo tedensko

Praznične tržnice so odprte od četrtka do sobote v lesenih prodajanih hiškah v središču Moravskih Toplic. Na sejemski tržnici je bogata in raznolika ponudba kakovostnih izdelkov za katerimi stojijo marljivi lokalni ponudniki.

Ponudniki so z svojo ponudbo in obiskom nadvse zadovoljni, kajti prodaja jim gre dobro. Vsi ti izdelki, ki so na praznični tržnici v Moravskih Toplicah so lahko tudi čudovito praznično darilo ob Božiču.

Na tržnici se vsak teden menjajo novi ponudniki, da se lahko predstavi vsak lokalni ponudnik iz občine Moravske Toplice.

Na tržnici prodaja medu, olja, žganih pijač in še kaj

Prvi dan, ko so se odprla vrata praznične tržnice, v četrtek, 1. decembra 2022, smo srečali številne ponudnike, ki so v hiškah prodajali med, bučno olje, žgane pijače in likerje ter ostala ročna dela in nakit.

Tržnico obiščejo domačini in drugi naključni obiskovalci, ter gostje, ki bivajo v Termah 3000 in v hotelu Vivat v Moravskih Toplicah.

Bogata in raznolika ponudba na decembrski tržnici v Moravskih Toplicah.
Čebelar Franc Forjan iz Sebeborcev.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice