V podjetju Ocean Orchids od petka do nedelje potekajo dnevi odprtih vrat. Danes pa je bil na vrsti tudi festival orhidej, ki so si ga ogledali obiskovalci iz štirih držav.

Danes je v Dobrovniku, kjer domuje podjetje Ocean Orchids zelo živahno. Tam namreč v sklopu dneva odprtih vrat poteka Festival orhidej, ki je privabil ogromno obiskovalcev.

"Zelo zadovoljni smo z obiskom. Kot smo lahko opazili gostje prihajajo iz štirih držav, in sicer iz Slovenije, Hrvaške, Nemčije in Madžarske. Lepo je videti toliko ljudi. Posledično pa dobro poteka tudi prodaja," nam je povedal Andrej Vršič, vodja marketinga v Ocean Orchids.

Ob treh različnih urah so danes pripravili kulinarično in ustvarjalo delavnico. Na prvi je Boštjan Lačen poskrbel za jedi iz tropskih sadežev, na drugi pa so mladi s pomočjo Lilijane Lukač ustvarjali različne izdelke iz orhidej. 

"Z nami pa je tudi Sabina Šegula, ki ima vseskozi dekorativno delavnico. Obiskovalcem svetuje, kakšne dekoracije so letos v trendu, na njihovo željo pa tudi pripravi različne dekoracije".

Odprti bodo tudi ob praznikih

Veliko ljudi se je sprehodilo tudi skozi tropski vrt in uživalo v različnih orhidejah. Mlade pa je razveselilo tudi božično vzdušje, za katerega so letos poskrbeli nekoliko prej kot v preteklih letih. Kot pravi Vršič so ljudje že nekako zakorakali v to vzdušje, saj so redno kupovali adventne venčke in različne božične aranžmaje.

Ob tem velja dodati, da boste imeli vsi, ki bi si tokratno razstavo želeli ogledati, pa vam danes ni uspelo, to priložnost storiti ob drugi priložnosti.

"Razstavo bo odprta vse do sredine januarja, tako da nič hudega, če jo je kdo danes zamudil. Tudi za božič, novo leto in drugega januarja bodo naša vrata odprta od 9. do 17. ure. Tako, da vljudno vabljeni," je še povedal Vršič.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice