V Lendavi so se začela gradbena dela za izgradnjo dveh nogometnih igrišč in fitnesa na prostem.

Predsednik Nogometnega društva Lendava 1903 Gábor Vég in lendavski župan Anton Balažek in  sta v začetku tega leta podpisala pogodbo o podelitvi brezplačne stavbne pravice Nogometnemu društvu Lendava 1903 za gradnjo dveh nogometnih igrišč, ki spadata v sklop bodoče nogometne akademije.

Nogometno društvo Lendava 1903 je tako uradno začelo gradnjo dveh manjših nogometnih igrišč z umetno travo, za potrebe bodoče nogometne akademije, ob katerih bo tudi fitnes na prostem. 

Stavbna pravica je bila podeljena za dvajset let, po preteku obdobja pa bosta igrišči prešli v last Občine. Zemljišče je bilo podeljeno za neurejeno zemljišče za Dvojezično srednjo šolo, v skupni izmeri 6.200 kvadratnih metrov.

Športna infrastruktura bo poleg mladinskega programa, namenjena tudi občanom in srednji šoli. Igrišči kljub prvotnim informacijam o ogrevanju, ne bosta ogrevani, bosta pa osvetljeni.

Investitor bi gradnjo igrišč moral realizirati do sredine letošnjega leta, delovne stroje pa so dejansko zagnali pred kratkim. Občina bo pri gradnji sodelovala tako, da bo na lokaciji srednje šole uredila nove parkirne prostore, igrišča za odbojko na mivki in postavila naprave za fitnes na prostem.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Jevšek in ostali na občini ste to prebrali???

Glij tisti (nepreverjen)

To Orban dela

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

V Soboti pa Jevšek z našim denarjem dela. V čem je potem razlika?

In reply to by Glij tisti (nepreverjen)

leon det (nepreverjen)

DEBELI .......... Koliko pa ti ,daš kje zraven ? Za kaj imaš vse povsod zraven ta tvoj gnili goubec ? Kje in kaj ti financiraš,da pišeš z našim denarjem ? Ti še za burek in jogurt nimaš

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

Že si pa nick spremenil? Ti nikoli v življenju ne boš videl toliko denarja kot ga midva z ženo v dveh letih porabiva. Revše!

In reply to by leon det (nepreverjen)

vaše ime (nepreverjen)

razlika je v tem, če to orban nebe delo, to sploj nebe obstajalo. vej dokeč do mađare paulek de še šlo, dale de pa sama žalost, to si zapomne!!!!

In reply to by DEBELI FUKJENEC (nepreverjen)

gost456 (nepreverjen)

da bi vam vrag vašega ORBANA vzel

In reply to by Glij tisti (nepreverjen)

gost456 (nepreverjen)

ni mi všeč da se v Slovenijo pšej

In reply to by gost456 (nepreverjen)

Jože51246178 (nepreverjen)

Fajn je Lendavi z mađarsko pomočjo ;)

Starejše novice