Zaključki ob koncu leta so pred vrati in gostilnica Expano Food&Drink vabi.

Zaključite leto s kombinacijo najboljših okusov, kar jih ponuja zakladnica pomurskega kulinaričnega ustvarjanja ter domačnostjo, ki ga ponuja ambient gostilnice Expano Food&Drink.

Zahvalite se sodelavcem, poslovnim partnerjem in prijateljem ter jih ob koncu leta povabite na prijetno druženje v gostilno s tradicionalnimi pomurskimi lokalnimi dobrotami.

Razvajajte svoje brbončice s ponudbo za zaključene družbe, ki je sestavljena iz 5 hodov in zajema pozdrav iz kuhinje, juho, toplo predjed, glavno jed ter sladico, lahko pa izberete tudi All inclusive ponudbo, ki poleg hrane vključuje tudi pijačo.

Prijeten prostor za zaključene družbe

Ponujajo vam prostor, ki je primeren za praznovanje rojstnega dne, poslovna srečanja, obletnice, prednovoletna kosila in večerje, tematske ter ostale zasebne zabave.

Sprejmejo zaključene družbe in na vašo željo poskrbijo za popestritev dogajanja s stand-up nastopom, glasbeno skupino ali DJ-jem.

Najdete jih v paviljonu Expano, ob Soboškem jezeru, le nekaj minut iz Murske Sobote oziroma v neposredni bližini izvoza z avtoceste.

Za dodatne informacije jih kontaktirajte na 051 602 212 ali [email protected].

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice