Elektro Maribor je danes že tradicionalno podelil nagrade za odličnost in odlične dosežke v izobraževanju najboljšim dijakom Srednje elektro-računalniške šole Maribor (SERŠ) in Srednje poklicne in tehniške šole (SPTŠ) Murska Sobota.

Najboljša dijaka obeh šol sta prejela zlati znak odličnosti in nagrado v višini 300 €, druga najboljša sta prejela srebrni znak odličnosti in nagrado v višini 200 €, tretjeuvrščena pa bronasti znak in nagrado v višini 100 €.

Nagrajeni dijaki SPTŠ Murska Sobota

Na SPTŠ so za najboljšega dijaka izbrali Andreja Baligača, drugo mesto je zasedel Urh Kolarič, tretje pa Jure Zamuda.

Priznanja so dijakom podelili mag. Boris Sovič, predsednik uprave družbe Elektro Maribor, Irena Srša Žnidarič, ravnateljica Srednje elektro-računalniške šole Maribor, in Marjan Čerpnjak, pomočnik ravnatelja Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota.

  • 1. nagrada: Andrej Baligač

Je odličen dijak programa elektrotehnike, s srebrnim priznanjem na državnem nivoju iz nemščine. Ima zelo pozitiven, spoštljiv in zgleden odnos do sošolcev, učiteljev in zaposlenih na šoli. Sodeluje pri različnih strokovnih dejavnostih na šoli, kot so predstavitve na osnovnih šolah, informativni dnevi.

  • 2. nagrada: Urh Kolarič

Je odličen dijak programa elektrotehnike, z zlatim priznanjem iz matematike na državnem nivoju in bronastim priznanjem iz geografije na državnem nivoju. Ima zelo pozitiven, spoštljiv in zgleden odnos do sošolcev, učiteljev in zaposlenih na šoli. 

  • 3. nagrada: Jure Zamuda

Je odličen dijak programa elektrotehnike, s srebrnim priznanjem iz matematike in bronastim priznanjem iz geografije. Ima zelo pozitiven, spoštljiv in zgleden odnos do sošolcev, učiteljev in zaposlenih na šoli. 

Pomočnik ravnatelja Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota Marjan Čerpnjak je ob tem povedal: »Zelo smo zadovoljni, da se sodelovanje med šolo in gospodarstvom razvija v pozitivno smer. Za našo šolo to pomeni potrditev, da delamo v pravi smeri. Ob tej priložnosti, bi se rad zahvalil podjetju Elektro Maribor za nagrade našim dijakom. Želim si, da bi se to sodelovanje ohranilo na takem nivoju in da bi se čim več mladih odločilo za ta poklic.«

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Joško (nepreverjen)

Verjetno so sami postavili kriterije kateri je najboljši.

Starejše novice