Kot smo že poročali, se jeseni na male zaslone vrača resničnostni šov Kmetija, ustvarjalci pa so ustrezno podeželsko lokacijo našli v idilični pokrajini v okolici Male Polane, pri Copekovem mlinu. 

Medtem ko gledalci še čakamo na prihod resničnostnega šova na televizijske zaslone, je ekipa POP TV-ja na terenu posnela promocijski spot.

V središču je bila voditeljica Natalija Bratkovič, Mariborčanka, ki se je preselila v Pomurje, nastopili pa so tudi statisti.

Težave povzročala vročina

Kot pojasnjuje ekipa, jim je veliko preglavic pri snemanju povzročala vročina. Promocijski film se je namreč snemal sredi vročinskega vala, ko se je živo srebro povzpelo tudi do vročih 35 stopinj. Prav tako so se spopadali tudi s klopi in mrčesom, kar pa ni nič čudno za naše okolje, torej bodo težave z žuželkami najverjetneje imeli tudi tekmovalci. 

Voditeljica v vlogi pekovke

V spotu sta nastopila tudi pek in mlinar. Voditeljica se je preizkusila v vlogi pekovke, mlinar pa je bil kandidat, ki se je prijavil v resničnostni šov kot tekmovalec. No, če že ne bo tekmovalec, je dobil priložnost za nastop kot igralec v promocijskem spotu. 

Več pa v videu.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
fetr (nepreverjen)

Fotke pa bi ja lahko obrnili, da bi stale navpično (mlin, poštni nabiralnik ipd.)

tuncika

Take oddaje je obvezno potrebno...UKINITI.... saj ustvarjajo same pizdarije.......

kr neki (nepreverjen)

sam res ... lahko bi že nehal snemat take neumne stvari.

Starejše novice