Foto: Jure Banfi
Nogometna šola Mura se je odločila za dobrodelno dražbo, v kateri so na voljo dresi, ki so jih nosili nogometaši ob zmagi na prekmurskem derbiju v finalu Pokala Slovenije.

Po velikem uspehu in osvojitvi pokalne lovorike so se v taboru Mure odločili za zanimivo potezo, na dražbo so dali 18 dresov igralcev, ki so nastopili oziroma bili v kadru zgodovinske zmage na finalu Pokala Slovenije proti Nafti. 

Kot so zapisali, gre za unikatne drese z napisom "FINALE POKALA", del zbranih sredstev pa bo namenjenih za pomurske družine v socialni stiski. Izklicna cena posameznega dresa je 100 evrov, višanje pa poteka na način, da dražitelj pod fotografijo napiše komentar s ponujeno ceno ali svojo ponudbo pošlje na klubski mail [email protected].
 

Že dežujejo visoke ponudbe

Glede na videno, je začetno zanimanje veliko, podjetje Servus Holding z Dunaja, ki deluje na področju solarnih sistemov, je za dres Nina Koutra ponudilo celo 300 evrov. Enako vsoto dosega tudi dres Luke Bobičanca, za Žana Karničnika in Jana Gorenca sta bile do sedaj oddani ponudbi v višini 200 evrov, med tem, ko dresi Obradovića, Maroše in Šušnjare dosegajo vrednost 150 evrov.

Velja omeniti, da obstaja možnost, da so bile v času pisanja tega prispevka že oddane še višje ponudbe od navedenih.

Če si tudi vi želite zagotoviti dres soboških junakov in hkrati pomagati družinam v stiski, lahko svojo ponudbo oddate do srede, 1. julija, do 23.59. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
un poco loco😎 (nepreverjen)

Jaz bi za murin dres daroval pol svoje plače, nobenega centa mi ne bo žal

Gringosnj (nepreverjen)

Kupim dres ko bodo v nastopali v Ligi prvakov/Champions league. Ne rabijo niti tam zmagat. Bo nastop dovolj.

Janezek januska (nepreverjen)

Janes jansa jaz osebno kupim takoj saj to je res zgodovinski dosezek,katerega vec dolgo dolgo spet nebo

Tabletax (nepreverjen)

NŠ Mura bi mogla vse drese podariti nevladni organizaciji in oni bi mogli imeti drazbo ,danes bi polovico .zasegli nogometaši mure,kar ni ostalo pa tja kam bi naj bilo.Vsak kateri misli pomagat,naj pomaga direktno družini,ne pa nekomu v žep.

Starejše novice