Murskosoboški občinski odbor Desus je na včerajšnji skupščini glasoval o novem predsedniku. Večina prisotnih članov občinskega odbora je za predsednika imenovala Dominika Šteinerja iz Kupšincev, načelnika upravne enote Murska Sobota.

Desus stranka vseh upokojencev

Kot so sporočili iz murskosoboškega občinskega odbora Desus, si bo Šteiner prizadeval, da bo stranka Desus na lokalni ravni postala stranka vseh upokojencev, dodatno pozornost pa bo namenjal socialno ogroženim.

Kot je povedal na odboru se zavzema za povezovanje, namesto izključevanja ter za medgeneracijsko sodelovanje. Verjame namreč, da stranka DeSUS lahko gradi potencial na izkušenosti in modrosti, ki je v današnji politiki in družbi vse prevečkrat manjka. 

Šteiner je sicer univerzitetni diplomirani pravnik in magister znanosti evropskih študij. Profesionalno pot je začel v zavarovalništvu, postal direktor javnega zavoda MIKK, delal na občinski upravi, zadnja štiri leta pa je načelnik murskosoboške upravne enote. 

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ilusz (nepreverjen)

Pa ge je še ta nej bil???

barcelona (nepreverjen)

Kdaj bodo ljudje spoznali, da to ni stranka upokojencev, pač pa stranka povezanih, ki zavira razvoj Slovenije in sledi lastnim interesom. A vas Slovenci ni sram, kakšnega klovna imate za zunanjega ministra. Ali se je stranka upokojencev kdaj zavzela, da dvig pokojnin nebi izvajali procentualno za vse, pač pa, da bi upokojencem z najnižjimi pokojninami dvignili za določeni znesek. Hvala Karli in tvoja kompanija za dvig pokojnine za 0,98 EUR.

Gost (nepreverjen)

hahaha... pa ka te človik se san sebe norca dela?!

Gost (nepreverjen)

Vsi so isti, samo drugačna imena političnih strank imajo. Zaposleni pa v stranki upokojencev. Otroke iz vrtci tudi v stranko upokojencev sprejemajo?

zenit (nepreverjen)

bi razmo, če bi napisali, da je gratau novi predsednik soboške foto sekcije....

bilboo (nepreverjen)

prvo polovico življenja mladinec, drugo polovico penzionist :)

A (nepreverjen)

jebiga. Eni so pač nej za delo, ... ;)

Gost (nepreverjen)

Ka v penzijo že ide ali kak?

Gost (nepreverjen)

tou je samo odskočna deska za kandidiranje v parlament, človik pametno razmišlja, zakoj bi se mantrou če ide tak boukše

Gost (nepreverjen)

Čez čas de bogme že doktor kje in ka je že vse bil .

Vajz (nepreverjen)

Ha ha, do načelnika upravne enote je prišo prejk Virantove stranke, zdaj je pa par mejsecof kesnej predsednik Desusa. To te more bujti......

slomaker (nepreverjen)

Barcelona, seli se v Barcelono, tan de ti valjda boukše, pa ti nede trbelo pisati bedarij, pa žaliti narod. Tan do tebe žalili.

someone1 (nepreverjen)

Ge san pa do zdaj mislo ka je Dominik pameten človik, zdaj pa vidin ka san bil v zmoti. Ka za vraga 30-40 letniki delajo v upokojenski stranki?

Gost (nepreverjen)

@someone: delajo si politično kariero (zlizani z oblastniki) in si krijejo hrbet in varujejo službe, do štere so prišli s pomočjo drugih oblastnikov.

fix (nepreverjen)

Eni bi še svoj drek pogeli !

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice