Prva sreda v mesecu marcu bo našo prestolnico spet spremenila v pravi prekmurski hram. V Festivalno dvorano v Ljubljano prihaja tradicionalna, že 63. Bujta repa.

Bujta repa bo potekala v sredo, 4. marca 2020, na zdaj že tradicionalni lokaciji, in sicer v Festivalni dvorani v Ljubljani. Prireditev se bo začela ob 19. uri s svečano večerjo, ki bo trajala do 22. ure.

Med večerjo bo za prijetno, toplo in harmonično vzdušje poskrbel Andi Sobočan s svojimi cimbalami. Po večerji bodo za nadaljevanje večera poskrbeli Veški dečki, ki bodo množico zabavali vse do 23.30. Po dobrem začetku zabave bo na odru vse do 1.20 zjutraj publiko razvajal Vlado Kreslin z Malimi bogovi. Za konec letošnje Bujte repe pa bo z obiskovalci vse do zgodnjih ur norela skupina Rok'n'band.

Člani Kluba prekmurskih študentov si lahko svojo vstopnico zagotovijo za 5 evrov, cena nečlanske vstopnice pa znaša 8 evrov. Na dan dogodka bo cena vstopnic za vse enaka, in sicer 10 evrov. Za tradicionalno večerjo je potrebno odšteti 7 evrov. Število večerij je omejeno.

Do Ljubljane je organiziran tudi avtobusni prevoz, in sicer iz Murske Sobote in Maribora. Odhod iz Murske Sobote bo ob 16.00, iz Maribora pa ob 16.45, povratek iz Ljubljane pa bo ob 3.45. Cena prevoza znaša 8 evrov.

Več informacij najdete na spletni strani ali na strani dogodka na Facebook strani.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kanžor

Slišal sam žabare ,ka sopravili .Knm pa prhaja ubita pesa

gost MB (nepreverjen)

a temu študentskemu krožku se lahko dela samo promocija?
kaj pa poročanje o tragediji na gibanici v mariboru?
iskanje odgovornih?
mogoče vsaj opravičilo s strani vodstva?

Starejše novice