Damjan Murko oziroma »štajerski slavček« je znan predvsem po svojih ekstravagantnih nastopih in samopromociji. Tudi letos se je odločil, da bo izdal koledar, ki pa je vse prej kot običajen.

Murko je tudi letos poskrbel za prav posebno presenečenje, in sicer z novim koledarjem, v katerem pozira v provokativnih pozah. Vendar pa je tokrat šel po poročanju portala Maribor24 še korak dlje in se fotografiral z živalmi (tudi eksotičnimi).

"S fotografom Bojanom Mihaličem sva dolgo razmišljala kako po treh letih, zdaj že tradicionalnih sexi koledarjih narediti nekaj novega, izvirnega, nekaj kar pri meni ljudje niso vajeni in še ni bilo videno. Tako sva prišla na idejo, da tokrat poziram z živalmi," pove Damjan Murko.

Že kmalu je ugotovil, da mu družbo ne bodo delale le prisrčne domače živali, kot so na primer mačke, temveč tudi podgane, papige in piton. Dodaja, da želi s koledarjem Slovence in Slovenke nasmejati do solz. Mnogi se morejo namreč vsak dan boriti za preživetje, s fotografijami pa jim želi vsaj za kratek čas pričarati nasmešek na obraz.

Več v fotogaleriji.

Foto: Maribor24

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jauž (nepreverjen)
- o

Te človik je betežen .Na vse načijne šče zaslüjžiti kakši € .Či ne bi bül pod tastovo streho bi bil klošar .Ta njegova pa tüdi lekar nej kak bi mogla biti .Nej zadosta ka ga stalno vlačijo po 24 ur ga še zdaj sobotainfo more

:) (nepreverjen)

LE-GEN-DA!!!!

- o

Takši isti pri pameti in obnašanji kak je Murko talajo minuse ka mijslijo ka z tejm komi kaj napravijo .Stejm kažejo ka so isti šalabajzeri kak Murči .

jozo (nepreverjen)

Pa kdo je ta Murko !

krobikar1

No to pa je novica iz pokrajine ob Muri, katero bi človek na tem portalu iskal,...!

Starejše novice