Pomurje se je danes sladkalo s čokoladnimi dobrotami.

V kavarni Dvorca Rakičan se je namreč odvil prvi del Čokoladnega vikenda, ki je sladkosnedim obiskovalcem ponudil pester nabor čokoladnih izdelkov.

Predstavili so se slovenski proizvajalci čokolade, medtem ko so v ponudbi Kavarne dvorca Rakičan bile na voljo vroče čokolade različnih okusov po akcijski ceni.

Dogodek je postregel z odlično priložnostjo za nakup darila pred bližajočim se valentinovim, saj smo lahko izbirali med čokoladami Martisan, domačimi dobrotami Posestva Passero, sladkostmi Hiše Tara in s čokolado oblitimi »edinimi pravimi Celecovimi medenjaki«.

Poskrbeli tudi za najmlajše

Ob predstavitvi, degustaciji in prodaji domačih čokoladnih izdelkov je potekal tudi pester program za najmlajše ljubitelje čokolade. 

Za otroke so namreč v sklopu Centra za družine Murska Sobota in Konjeniškega centra Dvorec Rakičan pripravili različne delavnice in animacijo. Največji junak tamkajšnjega konjeniškega centra, poni Miško pa je mlade nadobudneže zapeljal v svoji kočiji. 

Nekaj utrinkov z današnjega sladkega razvajanja boste našli v spodnji fotogaleriji.

Sicer pa bo tudi jutrišnji dan v dvorcu minil v znamenju čokoladnih priboljškov. Na svoj račun bodo sladkosnedi tam znova prišli med 13. in 17. uro.

Foto: Jan Vitez

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Kje je NIKA ?

sneg na cesti (nepreverjen)

Njen novinar je na bolniški.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

ashwink (nepreverjen)

This is so nice to be here and visit this homepage. I would also like to share this platform to play Online video games without free robux any condition. Thank you so much.

Robert12345

Here you'll get zip code for Phoenix in the county from state AZ. Along with Geographical information of zip code 85006 city Phoenix state AZ.

Starejše novice