Skok čez ograjo in skok v bazen. Požvižgajo se na povzročeno škodo.

Ljudje še vedno iščejo načine, kako se izogniti poštenemu plačilu za storitve. Tudi za namakanje v Letnem kopališču Murska Sobota je nekaterim odveč odšteti nekaj evrov, zato se odločijo preprosto preskočiti ograjo. 

Toda s tem upravljavca kopališča ne prikrajšajo le za sredstva, s katerimi vzdržuje površine, temveč velikokrat poškodujejo tudi kopališko infrastrukturo.

Ograja v soboškem kopališču je namreč zdaj bila zamenjana že večkrat – tudi pred letošnjo kopalno sezono. In kot kaže, zaposlenim pri Komunali delo tudi tokrat ne bo prihranjeno, brezvestneži so jo namreč znova poškodovali.

Nekateri se še ne zavedajo, da s tem škodo delajo le sami sebi, saj imamo od urejenega mestnega kopališča korist vsi. Morda pa bodo pri upravljavcu resnično primorani razmisliti o vstopu z zapestnicami, kakšne poznajo v nekaterih drugih slovenskih kopališčih?

FOTO: Facebook (Komunala javno podjetje Murska Sobota)

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
A79 (nepreverjen)

Dosledno izdajanje in nošenje zapestnic, nima veze če je človek star 5, 16 ali 60 let, brez njih obiska v kopališče ni, pa PIKA!

Adolf42 (nepreverjen)

Kukiji se hodijo mujvati.... to je to.

PederPeder (nepreverjen)

Plout karta

4 pike (nepreverjen)

vejpa kak do tej reševalci pazile če pa jin je vseeno za vse... v proston čase pa hodijo za tisti kontejner kak se preoblačijo kadit travo to za mene niso reševalci ....

Starejše novice