Ste pripravljeni na FIT začetek jeseni?

Klub prekmurskih študentov že tradicionalno kliče k prijavam na FitVadbo pod vodstvom licenciranega inštruktorja Roberta Kocena. Vadbe bodo potekale trikrat tedensko, ob ponedeljkih, sredah in petkih med 3. in 28. septembrom 2018 s pričetkom ob 18. uri na zelenici za Ekonomsko šolo v Murski Soboti.

Poskrbljeno bo tudi za deževne dni, tako da slabo vreme ne bo izgovor.

Namen visokointenzivnih treningov, med katere se uvršča tudi krožna vadba, je izboljšanje aerobne kapacitete, moči, vzdržljivosti in predvsem pospešitve metabolizma, ki je ključni dejavnik za uspešno izgubo odvečne telesne maščobe.

Prijave do začetka septembra

Za udeležbo na vadbi je obvezna prijava, saj je število udeležencev omejeno. Prijavite se lahko na elektronski naslov [email protected] do 1. septembra oziroma do zapolnitve mest. 

Prijavnina za dvanajst obiskov za polnopravne člane znaša 10 evrov, za nepolnopravne člane 15 evrov in za neštudente 20 evrov. Poravnate jo lahko na prvem srečanju.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bridki (nepreverjen)

Fanti bodo imeli največ koristi.

rgregerg2234 (nepreverjen)

Saj pa vrejdi če so ženske gnes den začale malo migati. Lejta pa lejta so ženske woah kak je ejni fajn nabiti kak ma fajn postavo kak ovo kak tisto, tij bituj lejko malo migo ka bi takšno mel in podobne norosti.

Če je pa ded ženski pravo ka bi lejko malo migala ka bi par kil zgibila ale pa par kil dobijla pa se je svejt paudro. Včasi so začale ka kakšna san se narodila, takšna mo pa takšno boš me mel če boš ščel.

Podpejran tau, ka ženske začajo fitnesejrati, ka neje samo na nas dedaj pritisk ka trbej meli trebušne mišice, pa biceps, šurke rame pa tak naprej.

In reply to by bridki (nepreverjen)

Boltazar (nepreverjen)

Ce bi odo bi odo zavolo zensk nej zavolo robertoja
:)

Starejše novice