Na njen rojstni dan smo se s Pomurko, ki ostaja v boju za naslov Supermodel Slovenije, pogovarjali o njenih pogledih na svet modne industije, razlogih za pristop k tekmovanju ter njeni pripravljenosti na prodor v tujino

Za Anjo Brunec nastop v oddaji Supermodel Slovenije ni prva izkušnja z modno industijo, fotoaparati in bliskavice so v njeni bližini, odkar je v marcu našla svojo agencijo Model Group, precej pogosti. Če ji je še pred časom modeling predstavljal hobi, ji danes to predstavlja začrtan cilj za prihodnost. V visoki modi jo vidijo tudi žiranti Supermodela, Nika Urbas je že po prvem srečanju z Anjo povedala, da "to dekle po videzu ne sodi v vaško okolje, to je urbano, mestno dekle." In, kakor nam je zaupala,se tako Anja velikokrat tudi sama počuti.

Več o tem, zakaj je Čevapčič kriv za njen prihod v svet mode, več o oddaji Supermodel Slovenije ter o načrtih mlade Beltinčanke, pa v spodnjem posnetku. 

S spleta

Komentarji (45)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hydrant

Nika Urbas je že po prvem srečanju z Anjo povedala, da "to dekle po videzu ne sodi v vaško okolje, to je urbano, mestno dekle."
to izjavo je lejko dala rejsan prava "kmetica"

Vipko
čevapčič na ražnje

.. ijeeeej, sestrica moja mala .. proud* proud* proud* .. jes se jaujčen .. ;-)

.. eh, kakšna panika .. najin odnos je jasen .. Ančii je, kajpak metaforično mišljeno, moja mala sestrica .. pa mijslen, ka je tau psihološko fejst enostavno razmete, ka tau pomejni .. ;-)

.. če si še nisi, si lahko prvo oddajo Supermodela Slovenije pogledaš na tem linku .. --> .. http://tinyurl.com/3yfprlz ..

.. ^^ .. predvsem 37:20 minuta .. Anča izbere predanost .. uspe ji brez pripomb žirije .. to je to .. ;-)

čriček

Nevem ka je tak lepoga na toj deklini, kak mlada punca je resan lušna, ampak so še lepše od nje. Morda je res vsega kriv gospod Chevapcic.....

najmad

Še eden ka ne loči high fashion pa tekmovanja za miss, nej čriček?

Vipko
tinka78

Čriček očitno ni sploh pogledal videa. V tem kar dela Anja ni toliko pomembna lepota.
Sicer pa zanimiva predstavitev. Anji pa želim dosti uspeha in predvsem vztrajnosti, ker se podaja na težko pot, kjer ji bo marsikdo metal polena pod noge.

čriček

Ko sem gledal ta posneti intervju, in Anjo v umetniški fotografiji je sploh ne bi prepoznal če nebi vedel da je to, Anja.Ne rečem da ni fejst punca vendar, kot je sama rekla da je vsega kriv Čevapčič.... ,Kako dolgo bo na sceni? Da nebi bilo razočaranje večje, predlagam Čevapčiča za menedžera in osebnega svetovalca, in to dobro namerno, ker je on kriv da je prišla tako daleč. Pa brez zamere Čevapčič.

samuelh

Zelo pametna diklina...zna ka bi rada in za to fejst trdo dela....več takših bi nucali v Prekmurji..čestitke

čriček

[email protected], sem dobro, zelo dobro pogledal video, in vse njene slike.Ostati v tem biznisu je posel,koliko jih uspe je znano,Želim ji uspeh, karijero in dober zaslužek, pa si bo morala prigarati, v tem poslu ni druge izbire.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. preberi, kaj pomeni high fashion in kaj so okvirni cilji Anče v bistvu --> .. http://tinyurl.com/395emu3

.. --> .. http://tinyurl.com/32fun9s .. " .. Od posmeha 'prijateljev' do potrditve strokovne žirije .. " ..

.. ^^ .. " .. Anja Brunec ima po mnenju strokovne žirije velik potencial .. " .. ;-)

čriček

Saj saj,Anja ima potencijal. čestitke za tak uspek,kaj pa je realnost?

Vipko
čevapčič na ražnje

.. daljša inu obširna predstavitev Anje pred žirijo, kar na tv v 1. oddaji niste videli .. poglej si video .. --> .. http://24ur.com/bin/tv/?media_id=60516175

krvolok

»to izjavo je lejko dala rejsan prava "kmetica"«

+1

Vipko
tinka78

Se strinjam s krvolokom. Beltinci očitno postajajo sinonim za modo in lepoto. Najprej Ternarjeva, potem Bruncova. Vsi ti poznavalci visoke mode bi zdaj že res morali vedeti za Beltince - slovenski Milano.

Malce heca ne škodi! :)

marjetica

No dobro, da sem to poglednola, ker v prvi oddaji se mi je zdela tak mlečna, brez energije, ampak diklina je vredi. Ne ve, če bo Anja prišla na naslovnico Voguga, ji pa želim čim več dela in seveda pejnez. Nika pa, če je že tak pametna, naj si zemljevid v roke vzame in pogleda ge so Beltinci in naj pride v Prekmurje in se prvič tak redno dobro naje ka ne bo tak presrana.

TanjaZ

Anja želim ti uspeh in srečo. Si zelo posebna in lepa punca ampak v enem stavku ima čriček prav glede realnosti. Modni svet je zelo krut, predvsem visoka moda v tujini. Ni tako enostavno prodreti v uspešni svet mode, tudi če agencija stoji za tabo. Dostikrat so prazne obljube in marsikatera zelo uspešna punca je potegnila kratko tu v Sloveniji. Včasih ti ne bo jasno, zakaj in kako in zakaj mogoče nekatere punce, ki nimajo ta poseben x-faktor pridejo dlje. Banič je dobro poudaril v članku kako in kaj se dogaja. Čeprav si na dobri poti ostani vseeno realna, da ne boš preveč razočarana. Visoka moda ne pozna prijaznosti in poštenja. Glede tekmovanja pa si itak favoritka. Držimo pesti.:)

andreja`

... vso spoštovanje!!!

slavko1958

Od nékdej lepé so Ljubljanke slovele,
al lepši od Urške bilo ni nobene,

čriček

Anja je potencial, z mojega vidika je premlada in nedozorela, oz še v stopnji telesnega in osebnostnega razvoja, sama je rekla, da jo v njenem okolju ne sprejemajo naj naj, torej mora sama začutiti da je zaželjena , narediti iz nje,Anje, barbiko, bi bila huda napaka,in to se počasi dogaja.Trdim da ima Anja še čas ko bo bolj samozavestna in bolj žensko zrela bo vse skupaj lažje. Če se sam sebi zdiš lep,so oči drugih, drugačnega pogleda.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. Anja se vseh teh oblik dogajanj v modnem svetu zelo dobro zaveda .. trenutno ji je dana priložnost in naj se potrudi, da svojo nalogo izpelje kolikor dobro se da, mi pa jo lahko ob tem motiviramo na različne oblike .. med drugim je tudi ta promocija na tem mediju ena izmed teh oblik .. ;-)

.. in, tudi, če kljub svoji veliki potrebi, predanosti inu želji ne bo uspela, to zanjo ne bo konec sveta .. Anja je takoimenovani zavesten sanjač .. ;-) .. to velja tako za Anjo kot za marsikatero drugo punco .. ;-)

.. tak, lipauj vse po osnovnošolsko enostavno povejdano .. zdaj pa uživajte vsi v showu SS, tako tisti, ki vam je všeč Anja in tako tudi tisti, ki vam ni .. vsak ima po svoje prav .. ;-)

AnaLiza

Če bo vzela v Milano Čevapčiča za osebnega stražarja, pol bo Ok, drugače pa ... ne vem. Ne trdim, da je kaj narobe z njo, ampak takih kot je ona,je zelo veliko.

vitaminC

nejsan znal ka je na sobotainfo telko modnih ekspertov s telko izkusnjami v svetu mode, keri tak radi talajo nasvete.
Ta deklic, ce ze zdaj nema, de pa mel po 3 oddajah vec izkusenj in znanja o modi in o vsem kar zraven spada 1000krat vec pojma, kak mi vsi skuper.
Tak ka te vase trditve, ka ji manjka, kak se more v obnasati, kam je ne sme zanesti itd. so vredne en velki k*.

se opravicujem, ce je dejansko kdo komentiral prispevek, ki ima izkusnje v tem poslu. (catwalk na dianini noci ne spada v ta posel)

en_pojeb

hahaha "miss filane paprike", tu san se nasmejo :D

doste sreče Anja

miic

Dober intervju, zrelo razmišljanje dikline. :)

Mislim ka ma realne šanse zmgati na ton tekmovanje. Vupan ka ji uspe... :)

Nika Urbas je že po prvem srečanju z Anjo povedala, da "to dekle po videzu ne sodi v vaško okolje, to je urbano, mestno dekle."

Ta izjava pa povej ka žabari še vedno mislijo ka smo Prekmurci zabiti kmetje! Sram bi jo leko bilo!

dna

Nika Urbas je že po prvem srečanju z Anjo povedala, da "to dekle po videzu ne sodi v vaško okolje, to je urbano, mestno dekle."

Neven, ka vas ta izjava tak razburja.... morete se zavedati, da ta celotna komisija skupaj nima IQ-ja nad 90... Ta folk živi v svojem svetu, poznajo par mest kot so Milano, Pariz, London, New York in tu se njihov svet konča...
Kdo je imel priložnost spoznati kdaj kakšno "high fashion" osebo, ve da je to totalno nerazgledan folk, ki živi v nekem milnatu mehurčku, kjer je njihov največji svetovni problem to, če so všeč sami sebi če je kdo pojedel kalorijo preveč, in če je gucci spacal nove gate... pač enostavno izgubijo stik z realnim svetom, realnimi problemi...

Saj je Anja lepo rekla: "Edino kar gledam na televiziji je fashion tv"....

In ne mi govorit, da so te punce zadooljne s sabo, psihe se ne da spremeniti v roku enega dveh dni, psiha človeka je nekaj kar nekateri poskušajo spremeniti celo življenje...
Hude glavobole zaradi tega, da ti kdo reče, da si grd... to lahko predstavlja problem tistemu človeku, kateremu glavni cilj v življenju je da je lep...

Anja verjamem , da nima motenj s prehranjevanjem... ampak večina v tem biznisu jih ima in tudi ona bo morala na zahtevo dizajnerja shujšati en dan 3 kile,drug, dan se pa 5 kg zrediti... to je ta biznis in ne zatiskajmo si oči... so pač človeški obešalniki na dveh nogah za cunje...

problem ni v anji, problem je v sistemu vrednot, ki jih današnja družba ustvarja, popolnoma nemoralnih, kapitalističnih, izprijenih in nerealnih vrednot, zaradi katerih današnja družba propada... verjemite da se za tem skriva veliko več kot si lahko na prvi pogled predstavljate...

Barbbb

puno sreče! ;)

matt

Lepo napisano zgoraj!!! Zakoj se v Sloveniji ne prepovejo mladoletnim osebam nastopati v resničnostnih šovih? V vsaki "normalni" razviti državi, ki gradi na moralnih vrednotah, so takšni in podobni šovi z zakonom prepovedani, v nekaterih tudi do 21 let.
Tej dikline so že zdaj nej čustveno stabilne, ka jih bolij glava če jih što čudno poglejdne, te de jim pa še tu nišče pamet solil in to takšni, ka sami nemajo razčiščenih stvari v glavi. Zdaj samo še v Sloveniji nucamo kakšen Toddlers & Tiaras šov, ka de 3letna deca tan po modnih pistaj lejtala, pa zdravila komplekse svojih debelih staršov, pa smo zmagali. Žal de ta brutalna in debilna industrija funkcionerala tak dugo, kak dugo de si potrošniški folk dal prati možgane in mislin, ka tomi še za enkrat nega vidite konca.

davidp

še enkrat več pride mentaliteta naroda na plano ^^

čriček

Tak trdim tudi sam, dokler nede sama prisebi mela razčiščeno de jo bolela glava,ker jo boli že zdaj,de jo v bodoče bolel tuj želodec, zgoraj sen že podal razmišljanje o njej, samo resan se bojim ka de na konci kak igračka barbika, štera je bila silom tržnega marketinka in dostopne cene porinjena otrokom v roke, ka lejko z njo delajo ka ščejo.

BB

Nej si je mus vsega k sebi zejti, ka nešterni iz sebe spravijo!

Deklina naj ostane samo fajn na zemlji, ide z malo rezerve v te stvari pa de še nekaj iz nje gratalo. Ima kar velki potencial za modno pisto :)

Samo tak dale mala, navijamo za tebe ;)

mickyy

čriček ti drugo ne delaš kak nekše bedne teme razvijaš na forumi ali pa šinfaš. Očitno je rejsan dobra, meni se tudi dopade in mislin ka ma faco za revije;)

mickyy

in drugi, sam šinfati znate, mater podprite jo, naša je. kda de pa uspela, te te pa fsi pa presrečni. Isto kak z muro. Kda dobro špilajo same pohvale ali že vutro zgibijo in letijo samo psovke. Jao narode

čriček

mickyy---kelko let maš?

mickyy

hehe, čriček legendo:) ti boš grato poleg čevapa legenda sobotainfo:) dejstvo pa je takšo kak san napiso:) saj se zna kak smo/ste prekmurci;)Pravin samo ka ma perspektive, tou kakšna je pa realnost je pa čisto njena stvar in niti pikico tvoja, dragi čriček:) ona je šla v to in ne ti. Edino ka lejko narediš je to ka njoj pač moreš privoščiti, to pa je vse;)

čriček

Malo si prešti moje poste , pa če treba dva ali trikrat, mogoče boš ge najšo(šla)ka sem joj dal vso podporo, niti z besedo sem nej omeno ka naj ne nadaljuje, napiso sam samo svoje razmišljanje, tak kak vsi ostali.PA še ednok bom napiso,Eno je potencijal, drugo pa želja, če ma zadnje je še vredi,ostalo pa ni, in to je starost, in nezrelost, vse ostalo je odvisno od Anje [email protected]

Vipko
čevapčič na ražnje

.. --> .. http://i52.tinypic.com/al51qs.jpg .. trenutno po glasovih .. ;-)

.. glasuj tudi TI! .. ;-)

Sunce

Mijslin ka je nej problem v njenon talenti, bole v njenon obnašanji po ton kak je gratala supermodel kakoli. Tou ka so jo žalili pa ne ven ka je pomoje nej bilou zatou ka je grda pa nej telko zavolo faušije, kak tou ka joj je na čeli pijsalo "najlepša san" gda je šla po hodniki, s ten ka je cejli čas zateguvala te obrvi pa čobe kak lejko vijdimo tudi v ton intervjuji. Ovak pa ja puno sreče v ton biznisi.

Zizektobi

Ka pa ka bi napravili intervju še z Ajdo? Glede na to, ka ste nekši pomurski spletni medij in je Ajda tudi pomurka? Pač fajn bi bilo čuti obej zgodbi. Obej sta našivi. :)

Zizektobi

Dobil odgovor, da se Ajda noče pojavljati v medijih. Se opravičujem urednikom portala sobotainfo. :)

I-OWN-YOUR-MOM

Sunce, samo kak se pa naj grdoga napraviš, či si pač lejpi? :D Ge ne vidin gli nekših ekstra samovšečnih mimik v ton intervjuji. Sakši ma svoj stil, tak ma tudi ona svojoga - ge rajši poslujšan vsebino, kak pa ka mo pozornot davo na to, kak naj bi se kao držala ... pač, probaš se nekak držati, mogoče celo preveč sproščeno, kak pa si, pa te lejko spadne v nači, kak pa si san misliš in verjetno sploj ne brodiš na to ...

ena_

Tobi, z jezika si mi zel vprašanje, štero se mi že en čas mota se pa ta.
Če pa je z Ajdo tak, pa tudi dobro. Mi je pa Ajda fejst simpatična!

I-OWN-YOUR-MOM

OK, zaj san si komaj pogledno malo drujge. Pa lol - Anja je pred temi svetlobna leta.

Vipko
čevapčič na ražnje

.. glede Anje .. kaj kmnalu intervju, katerega je Anja posnela včeraj za Murski Val .. točen datum bo še javljen .. ;-)

.. + obenem kaj kmalu še ena stvar, ki ni povezana s Supermodel Slovenije in je bila narejena nekaj dni nazaj oz. natančneje prejšnji vikend .. verjemite .. vzelo vam bo sapo .. pač samo še en dokaz več, zakaj je Anja enostavno made 4 this fashion stuff .. ;-)

.. stay tuned .. ;-)

.. trenutna priljubljenost .. --> .. http://i56.tinypic.com/1elyzo.jpg

.GreGa.

Anjo 100% podpiram!! Že zaradi njene trdne volje in svojega zastavljenega cilja! Anja, samo tak dale!! =)

Denis7

Gooo Anja ;)

Vipko
čevapčič na ražnje

‎.. ijeeeeej .. hey you all Anja Brunec oboževalci .. danes ne pozabi na 2. del Supermodela Slovenija .. @20.50h vsi pred male ekrane inu obrni na POP Brio in navijajmo za našo ta'malo frajerko .. ne pozabi .. ogled obvezen .. prostovoljni mus .. ;-))

.. gremooooo Ančaaaaa .. ;-))

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice